To je to što me zanima!

Dinamo ide na Petrolul, Hajduk s Dnjiprom, Rijeka protiv Šerifa

Dinamo će u 4. pretkolu Europske lige igrati protiv rumunjskog Petrolula. Split igra protiv Torina, a Hajduk je izvukao Dnjipro. Rijeka će se za EL boriti protiv Šerifa...
Vidi originalni članak

Dobar ždrijeb za hrvatske klubove! 

Dinamo, Hajduk, Rijeka i Split saznali su protivnike u play-offu Europske lige

Dinamo je izvukao rumunjski Petrolul. Prvu utakmicu "modri" igraju u gostima 21. kolovoza, uzvratni susret na rasporedu je tjedan dana kasnije.

Hajduk će prolazak u skupine Europske lige tražiti preko ukrajinskog Dnjipra. Dobra stvar za Splićane je što uzvrat igraju na Poljudu. Prva utakmica je u Ukrajini.

Rijeka je izvukla moldavski Šerif, protivnika po mjeri. Momčad Matjaža Keka može biti zadovoljna sa ždrijebom jer mogli su izvući Inter, Real Sociedad ili Feyenoord. 

Split će put u Europu tražiti preko talijanskog Torina. I oni su dobro prošli jer prijetili su Dinamo iz Moskve, Lyon, Legia iz Varšave...

Parovi play-offa Europske lige:

*Prve utakmice na rasporedu su 21. kolovoza, uzvratni ogledi su 28. kolovoza

Idi na 24sata

Komentari 329

  • mago civo 09.08.2014.

    Pročitao sam jedan komentar u vezi Dinama koji evo sad citiram: "Prolaze ih rumunji "ko plitak potok", kad ispadnu od naftaša navodno će zoka smjeniti blagajnicu iz susjednog KONZUMA ha,ha,ha."...dobar, kao da je mene pitao ;-)

  • Sir Alan B'Stard 09.08.2014.

    nažalost, samo će rijeka proći.

  • 09.08.2014.

    Protivnici su atraktivni ali se svi mogu proći sa srcem, dobrom igrom i zalaganjem......

Komentiraj...
Vidi sve komentare