To je to što me zanima!

Dinamo i Benfica na Hitrecu, zasad nema nikakvih zabrana

Ograničenja u broju gledatelja na javnim skupovima natjerala su Dinamo da premjesti utakmicu protiv Benfice s glavnog terena Maksimira na pomoćni. Još se čekaju daljnji koraci
Vidi originalni članak

Iako su juniori Dinama, u pokušaju da se dokopaju premijernog Final Foura Lige prvaka u Nyonu, utakmicu protiv Benfice trebali igrati na glavnom terenu maksimirskog stadiona, korona virus sve je poremetio.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz Maksimirske 128 u četvrtak su objavili kako utakmicu premještaju na pomoćni teren Hitrec-Kacijan, i to zato kako bi ograničio broj ljudi. Osim toga, i termin utakmice pomaknut je na dnevni, s 18 na 14 sati.

Još nema odluke oko toga hoće li gledateljima biti zabranjen dolazak na utakmicu ni hoće li biti odgođena ili otkazana. Dinamo je u kontaktu s nadležnim tijelima i o daljnjim odlukama će, kaže, pravovremeno obavijestiti javnost.

Dinamovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Dinamo ovim putem obavještava javnost o odluci da se utakmica Lige prvaka mladih GNK Dinamo – SL Benfica, koja je na rasporedu u srijedu 18. ožujka 2020., premjesti na stadion Hitrec – Kacijan s početkom u 14:00 sati.

Unatoč velikim naporima da utakmica bude odigrana na glavnom travnjaku stadiona Maksimir te da se na taj način još jednom oda priznanje mladim igračima na velikim uspjesima, činjenica je da ne možemo ignorirati najnovija događanja oko širenja bolesti COVID-19, uzrokovane novim koronavirusom (SARS-CoV-2) te uputstva nadležnih državnih institucija.

GNK Dinamo je u stalnom kontaktu s nadležnim tijelima Republike Hrvatske, UEFA-om, HNS-om i Benficom te u ovom trenutku nije donesena odluka o otkazivanju utakmice ili igranju pred praznim tribinama.

U slučaju bilo kakvih promjena, GNK Dinamo će na vrijeme obavijestiti javnost putem službenih komunikacijskih kanala kluba.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Nebozder 12.03.2020.

    Mud.a labuda ću sad doć gledat..Kakvo je to odigravanje u 14 sati??

  • 12.03.2020.

    naravno bolje je sve ljude stavit zajedno -.- bolje da ste prodali par tisuca mjesta i rekli ljudima neka se raštrkaju po tribinama , ovako par stotina ljudi biti na jednom mjestu zgusnuti.

  • Prcko_Vitaminčić 12.03.2020.

    Jučer sam saznao da imam koronu.. Danas je više nemam...prešao na Pan i rakiju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare