To je to što me zanima!

Dinamo i Hajduk na sastanku s policijom uoči novog derbija: Evo što su sve dogovorili

'Rane' od zadnjeg najvećeg hrvatskog hrvatskog derbija još uvijek nisu zacijelile. Nekima doslovno! Da se takvi nemili ili slični događaji ponove ne treba baš nikome...
Vidi originalni članak

Novu nogometnu sezonu u Hrvatskoj tvorit će Dinamo i Hajduk, koji će se 9. srpnja od 17 sati na Maksimiru boriti za Superkup.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Rane' od zadnjeg najvećeg hrvatskog hrvatskog derbija još uvijek nisu zacijelile. Da se takvi nemili ili slični događaji ponove ne treba baš nikome pa je u službenim prostorijama Ravnateljstva policije održan sastanak na temu predstojeće utakmice. 

O održanom sastanku izvijestio je Hrvatski nogometni savez. Objavu prenosimo u cijelosti:

"U petak, 24. lipnja 2022. godine u službenim prostorijama Ravnateljstva policije održan je radni sastanak na temu pripreme i provedbe osiguranja predstojeće nogometne utakmice Superkupa između GNK Dinamo Zagreb i HNK Hajduk Split.

Na navedenom sastanku su, uz predstavnike Ravnateljstva policije, sudjelovale osobe nadležne za sigurnost ispred Hrvatskog nogometnog saveza te nogometnih klubova Dinamo i Hajduk, a raspravljalo se o svim segmentima pripreme i provedbe osiguranja koji imaju utjecaja na sigurnost u odigravanju ovog nogometnog susreta.

Naime, Ravnateljstvo policije navedenu je nogometnu utakmicu proglasilo utakmicom visokog sigurnosnog rizika te su se svi sudionici sastanka usuglasili oko važnosti poduzimanje svih napora kako bi se utakmica odigrala u atmosferi nogometnog sportskog spektakla u kojem će sport biti u prvom i jedinom planu uz provođenje svih potrebnih mjera sigurnosti za sve sudionike i gledatelje", stoji na službenoj stranici Hrvatskog nogometnog saveza.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Stojan NEUM 25.06.2022.

    Montažno proširenje Remetinca hitno početi raditi il torcidi ulaz zabraniti !

  • Ivan Šubašić 25.06.2022.

    Opet če Torcida nadjačat i nadglasat onu šaku plavih dečeca koji navijaju za klub koji mijenja ime cesce nego gazda im bosanac carape. Al ovaj put onaj mamicev poslusnik nece imat muda zabranit unos transparenata ❤️💙

  • Ivan Šubašić 25.06.2022.

    Opet če Torcida nadjačat i nadglasat onu šaku plavih dečeca koji navijaju za klub koji mijenja ime cesce nego gazda im bosanac carape. Al ovaj put onaj mamicev poslusnik nece imat muda zabranit unos transparenata ❤️💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare