To je to što me zanima!

Dinamo ide po čudo ili častan oproštaj od Europe

U za Dinamo posljednjem, četvrtom kolu prvog dijela Lige Uefe, 'plavi' gostuju kod Udinesea. Live tekstualni prijenos pratite na www.24sata.hr
Vidi originalni članak

Dinamo će danas u 18 sati na Friuliju protiv Udinesea odigrati svoju posljednju europsku utakmicu ove godine. Talijanski Udinese trenutačno je drugi na ljestvici iza Tottenhama s istim brojem bodova, no s utakmicom manje od 'spursa'. Stav novoga Dinamova trenera Marijana Vlaka je da se u Udinama ide na pobjedu pa što bude. Jer pobjeda bi im mogla donijeti proljeće u Europi, ali i s neriješenim ishodom Zagrepčani mogu ostvariti povijesni uspjeh. Na taj teški put krenut će bez najboljeg napadača Marija Mandžukića i kreatora Pedra Moralesa. Vlak zna što ga čeka u Italiji. Udinese je tipična talijanska momčad.
- Nećemo se predati dok god postoji nada za prolaz. U Udine idemo po rezultat, no ne ovisimo samo o sebi. Treba se poklopiti nekoliko rezultata - rekao je Vlak. 'Plavi' uglavnom ovise o rezultatima NEC-a, koji bi trebao uzeti poneki bod Udineseu i Spartaku. Iako je Dinamo u teškoj situaciji, pa čak da i 'plavi' ne vjeruju u prolaz, moraju odigrati za častan oproštaj od Europe i najaviti bolje sutra. Svaka pobjeda se broji, a pobjeda protiv Udinesea sigurno bi podigla raspoloženje u svlačionici.
Forme obje momčadi te statistike igrača možete provjeriti na Live statistikama (Sport: Nogomet, Država: Međunarodni klubovi, Turnir: Uefa Cup)


VJEROJATNI SASTAVI

UDINESE: 4-3-3
Handanovič - Motta, Coda, Domizzi, Luković - Inler, Obodo, D'Agostino - Pepe, Quagliarella, Di Natale

DINAMO: 4-2-3-1
Butina - Etto, Drpić, Bišćan, Hrgović - Vrdoljak, Tomić - Mikić, Sammir, Ibanez - Balaban

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mato_swe 03.12.2008.

    nije jos sve izgubljeno...mala je nada ona bolja igra protiv varteksa...ali sta je varteks spram Udinese? ..tesko

Komentiraj...
Vidi sve komentare