To je to što me zanima!

Dinamo je najvažniji: Bočkaj je trenirao s prvotimcima Osijeka

Petar Bočkaj vratio se u prvu momčad Osijeka. U ponedjeljak je trenirao sa suigračima, a Dino Skender ga priprema za utakmicu polufinala Kupa protiv Dinama. Mogao bi na teren već u petak protiv Istre
Vidi originalni članak

Privodi se kraju saga oko Petra Bočkaja. On je u ponedjeljak priključen treninzima prve momčadi i radio je pod nadzorom trenera Dine Skendera.

Takav rasplet najavio je u nedjelju predsjednik kluba Ivan Meštrović, koji je odlučio udovoljiti zahtjevima novog trenera.

PREDSJEDNIK OSIJEKA: 'Zašto Bočkaj igra? Skender je tražio, a ja sam mu udovoljio'

- Dino Skender je u razgovorima uoči svoga dolaska tražio neisključivost po pitanju Bočkajeva statusa. Prevedeno: tražio je da igrač bude u natjecateljskoj formi da, ako bude potrebe, može računati na njega u slučaju da nam pozicija na ljestvici u završnici prvenstva uključi sve alarme. Ja sam mu udovoljio, to je rezultiralo nastupima Bočkaja za Osijek B. Nije prvi puta da svoj osobni stav pretpostavljam interesima Kluba - poručio je Meštrović dan nakon što je Bočkaj zaigrao za drugu momčad i majstorski zabio iz slobodnjaka.

Bočkaju je nakon incidenta i nesreće u kojoj se pod utjecajem alkohola zabio u benzinsku crpku, trebao biti raskinut ugovor. Najprije je bio suspendiran, a onda je krenuo s treninzima pod nadzorom kluba. Mjesec i pol dana nakon nesreće vratio se na teren protiv Kustošije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U petak Osijek igra protiv Istre prvenstvenu utakmicu i već tada bi se Bočkaj mogao naći u konkurenciji, ali vjerojatnije je da bude Skenderovo tajno oružje u polufinalu Kupa 24. travnja protiv Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Ein_zwei__Polizei 16.04.2019.

    Meštrović je komedija od čovjeka

  • Kićo-Os 16.04.2019.

    Bravo za Osijek Bravo za Bočkaja! Da se ponavim po koji puta na ovom portalu....stotinu je bilo takvih primjera u hnl-u sjetite se šta je Samir stvarao u Dinamu pa su ga vračali u klub....pa od ministrice koja bez vozačke dozvole zatepe djete pa ostane u vladi pod izlikom premijera "ona radi dobro svoj posao" . Bočkaj če svoje kazne platiti i odraditi ali treba igrati i zabijati golove za naš Osijek. I naravno da mora opravdati ukazano mu povjerenje i postati primjer drugima! Osijek ale ⚪🔵⚪🔵⚪🔵

  • luuud 16.04.2019.

    Mestrovic se sam sebi posrao u usta

Komentiraj...
Vidi sve komentare