To je to što me zanima!

Dinamo je reagirao na sumnje: To je sramotno i tendenciozno!

Tako omalovažavati uspjeh Dinamovog protivnika Lyona samo zato jer je osigurao gol razliku je tendeciozno, sramotno i zlonamjerno, piše službena stranica Dinama
Vidi originalni članak

Frank de Boer, trener Ajaxa, doznavši za rezultat u Maksimiru rekao je:

- Golovi su padali prelagano. Tako mi je rekao i asistent. Uefa bi to morala istražiti.

Francusko tijelo za kontolu online klađenja Arjel preduhitrilo je Uefu i pokrenulo istragu oko utakmice, piše ESPN.

Ajaxovi igrači također su bili šokirani rezultatom.

- Nismo mogli niti u najgorim snovima zamisliti da bi Lyon mogao pobijediti u Zagrebu 7-1! Nisam mogao vjerovati! Trebat će nam nekoliko dana da se oporavimo od ovog šoka - rekao je Eriksen. 

Nakon prenošenja vijesti sa španjolskih i francuskih stranica, oglasio se i Dinamo na služenoj stranici. 

Priopćenje donosimo u cijelosti:

Tendenciozno je, sramotno i zlonamjerno proglašavati nedavnu utakmicu Lige prvaka Dinamo - Lyon na Maksimiru sumnjivom, te tako omalovažavati uspjeh Dinamovog protivnika Lyona samo zato jer je osigurao gol-razliku koja mu je bila potrebna da prođe u sljedeću fazu Lige prvaka, dok je istovremeno Lyonov izravni protivnik za prolaz u sljedeći krug natjecanja, Ajax, gubio na domaćem terenu.

Dinamo je u srijedu završio susret sa sramotnim rezultatom, zbog kojega su u klubu već počela poduzimanja određenih sankcija, te nikako ne može biti zadovoljan raspletom svoje jesenske epizode u Ligi prvaka. No, Dinamo se isto tako nakon što je poveo te prilikom izjednačenja borio za što bolji rezultat, a ovako bolan poraz sigurno je bilo kome u klubu bilo teško očekivati.

Stoga GNK Dinamo još jednom strogo osuđuje sve insinuacije u medijima, kako inozemnim, tako i domaćim, o bilo kakvom pogodovanju rezultata. Jučer je na Maksimiru pobijedila daleko moćnija i brojčano superiornija momčad koja je bila itekako motivirana zbog velike mogućnosti prolaska u sljedeću fazu natjecanja, u čemu je naposljetku i uspjela.

Molimo sve predstavnike medija kao i športske djelatnike koji su se uključili u raspravu koja je prilično ponižavajuća za ugled našega kluba, nogometa i sporta općenito da prekinu s istima i otklone bilo kakvu sumnju u rezultat ostvaren na sportskom polju boljom igrom jedne momčadi.

Ukoliko se insinuacije u medijima nastave GNK Dinamo će poduzeti sve legalne mjere za zaštitu svojih prava.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • Luzern 11.12.2011.

    nebi itrebalo nikoga iznenaditi da je stvarno namjestena utakmmica svi poznaju zorana i zdravka mamica

  • MSC musica 09.12.2011.

    Budimo sretni sto je Lyon u pitanju i Platini ih brani inace bi Dinamo itekako stradao za ovo sinoc!Golovi su bili presmjesni i to je bilo ocito!Dobra lovu su sinoc pojedinci zaradili!

  • dadam541 08.12.2011.

    Sramota me al zaista sramota sto sam navijac "dinama" i uz to sto sam Hrvat jer pogledavsi sve oko nas pitam se moze li danas i jedna zapoceta tema zavrsiti bez 5 litara necega i na kraju svađe ,sve ce to proc al ovaj poraz ne 1:7 na poluvremenu a onda 6 komada pa ko je ovdje lud pa ipak nismo 5 liga zar je Croatia 90-tih bolja izgleda da je tj da je space shutle za ove danas....sramota me i stvarno mislim da ovo nece jos dugo tako nabijem im i pakete ulaznica i sve ostalo i naravno 12 god bez L.P netko bi rekao bez lepe pi...e prvaka prije dosli u g.....e prvaka jedne zaista 666 čige svijeta....dok sam ziv i dok nevidim pomake vise moje oci nece gledat HNL i L.P.u kojoj nastupaju kocijasi i kladionicari ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare