To je to što me zanima!

Dinamo je u Kijevu 'isprašio' Man. City, a Twente s 3-0 Zenit

Strijelci za Kijevljane u prvom dvoboju osmine finala natjecanja bili su Andrij Ševčenko i Oleg Gusev. Hrvatski je reprezentativac Vukojević odradio je svih 90 m.
Vidi originalni članak

Nogometaši kijevskog Dinama igrom su deklasirali Manchester City na stadionu Valerija Lobanovskog, te se 2-0 pobjedom osjetno približili četvrtfinalu Europa lige...

Strijelci za Kijevljane u prvom dvoboju osmine finala natjecanja bili su Andrij Ševčenko i Oleg Gusev. Iskusni je napadač nakon ubacivanja Andrija Jarmolenka s lijeve strane zabio svoj 67. gol u eurokupovima, dok je Gusev zabio krasan poluvolej pod gredu Joea Harta smirivši prije toga loptu prsima.

Hrvatski je reprezentativac Ognjen Vukojević odradio svih 90 minuta u pobjedničkim redovima. Edin Džeko čitav je tijek susreta odradio na drugoj strani.

Premda je u nedjeljnome prvenstvenom srazu Braga na svom stadionu prekinula niz pobjeda lisabonske Benfice na brojci 18, portugalski je prvak na svom La Luzu u četvrtak pobijedio PSG 2-1. Premda su Parižani preko Luyindule poveli, Maxi Pereira na asistenciju Carlosa Martinsa i Franco Jara na dodavanje Pabla Aimara preokrenuli su rezultat.

Različita sreća za ruske klubove: dok je moskovski Spartak u Amsterdamu nadigrao Ajax 1-0, Zenit je u drugome nizozemsko-ruskom okršaju teško stradao kod Twentea u Enschedeu. Sastav Michela Preud'hommea slavio je uvjerljivu 3-0 pobjedu zahvaljujući dvama pogocima Luuka de Jonga i jednom Dennyja Landzaata.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • hej dude 11.03.2011.

    još se jednom pokazalo da Englezi ne mogu ništa kad protivnik drži loptu na zemlji!

  • FC Sheffield Thursday 11.03.2011.

    elvis scoria:´Ajdukova grupa je jaca od dinamove´......bayer-VILLARREAL 2-3,twente-ZENIT 3-0.... pokrij se po usima neznalico!

  • ture_stoner 11.03.2011.

    badava sva lova svijeta...40 za yayu,40 za džeku...hahaahaha..koje debilane...

Komentiraj...
Vidi sve komentare