To je to što me zanima!

'Dinamo je zabio gol iz zaleđa, a Hajduk je oštećen za penal'

Dinamo je pobjednički gol Varaždinu zabio iz zaleđa, dok je Hajduk u drugom poluvremenu u Zaprešići trebao pucati kazneni udarac, sumirao je Mario Strahonja
Vidi originalni članak

Prošlo je 75 minuta, Varaždin je držao "nulu" na Maksimiru, a onda je Dinamo dobio slobodan udarac. Izveo ga je Olmo, a odbijanac u mrežu pospremio Mario Gavranović. Međutim, iz zaleđa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čini se da je Petković dirao glavom ranije i da je prenio loptu Gavranoviću koji je tada u trenutku dodira bio u zaleđu. Čini se da postoji promjena rotacija, ali jako je teško za procijeniti - rekao je u emisiji Stadion sudački ekspert Mario Strahonja potvrdivši da je Dinamo neregularnim golom pobijedio Varaždin 1-0.

Na Maksimiru je sudio Marin Vidulin.

ŽDRIJEB POLUFINALA KUPA Dinamo ili Rijeka idu na Osijek, Lokomotiva i Slaven za finale!

Hajduk je, pak, osvojio tek bod u Zaprešiću u utakmici u kojoj su oba gola postignuta u prvom dijelu, a Splićani su u 56. minuti trebali imati kazneni udarac kada je Tahirajev udarac rukom i 16-ercu zaustavio Grgić. No Mario Zebec nije tako vidio.

- Cijelo vrijeme gledao je loptu i svjesno išao na nju rukom i tijelom. Radio je otklon i utjecao na prolazak lopte - dodao je Strahonja.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • 10.12.2019.

    Njemu se čini da je Petković dirao loptu.Znači nije siguran a priča da je bilo zaleđe.

  • 10.12.2019.

    Kmeči i uvlači se u pakaš narkićima!!! Dinamo Zagreb iznad svih!!!

  • 10.12.2019.

    Ovaj sudija je pocasni građanin Kmeeeee Citya

Komentiraj...
Vidi sve komentare