To je to što me zanima!

Dinamo Kijev 'razbio' Šahtar i odgodio mu proslavu naslova

Najveći ukrajinski derbi otišao je na stranu Dinamo Kijeva koji je s uvjerljivih 3-0 svladao Šahtar. 'Rudari' će na matematičku potvrdu naslova još malo pričekati
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama u velikom su derbiju ukrajinskog prvenstva u svome Kijevu nadigrali Šahtar s 3-0 i tako mu uskratili mogućnost da već u nedjelju potvrdi naslov...

Vodeći Šahtar ipak nakon 27 kola ima velikih osam bodova prednosti pred Dinamom i u preostala bio se tri kola doista moralo dogoditi čudo da naslov, kao i prošle godine, ne završi u Donjecku. Kijevljani su u vodstvo došli u 24. minuti pogotkom Olega Guseva s bijele točke. Prethodno je kapetan Šahtara, naš Darijo Srna, u kaznenom prostoru napravio prekršaj na Andriju Ševčenku.

Sam Ševčenko je u 62. minuti udvostručio prednost, a konačni je rezultat svojim drugim zgoditkom postavio Gusev.

Ognjen Vukojević je odigrao svih 90 minuta za Dinamo, baš kao i Srna za Šahtar, dok je njegov suigrač Eduardo da Silva na terenu proveo 84 minute.

Dodajmo ovome da je hrvatski nogometaš Mladen Bartulović bio strijelac za svoj Krivbas u domaćoj pobjedi protiv Sevastopolja. Zabio je u 58. minuti za vodstvo 3-0 svoje momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_101682 02.05.2011.

    Eh da...Sada sam se sjetio kako je Sheva trpao u najboljim danima u Milanu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare