To je to što me zanima!

Dinamo kupuje S. Slomića, Sammir kasni na pripreme

Mladi napadač Slobode uskoro bi trebao potpisati za Dinamo, ali i odmah produžiti na posudbu. Ovu vijest potvrdio je sportski direktor Slobode
Vidi originalni članak

Malo poznati napadač tuzlanske Slobode, 20-godišnji Semir Slomić idući bi tjedan trebao potpisati ugovor s Dinamom. Ovu vijest potvrdio je i Enes Mešanović, sportski direktor Slobode, koji je izjavio da je transfer Slomića u Dinamo gotova stvar. Mešanović je transfer dogovorio s izvršnim dopredsjednikom Dinama, Zdravkom Mamićem.  Slomić bi nakon liječničkog pregleda trebao potpisati ugovor na sedam i pol godina. Mladi bi napadač drugi dio tekuće sezone trebao provesti na posudbi. Slomić je ove sezone u Premijer ligi BiH zabio pet golova za Slobodu.
Iz Dinama su potvrdili sudjelovanje na memorijalnom turniru “Andrije Ankovića” u Gabeli. Dinamo će 23. i 24. siječnja, u ovom hercegovačkome mjestu, braniti naslov osvojen prošle godine. Na turniru će, uz Dinamo, još igrati domaćin GOŠK, mostarski Zrinjski i Osijek.
Jedini koji malo kvari atmosferu u svlačionici je Sammir. Brazilac se nije pojavio u zakazano vrijeme na okulpljanju momčadi. Veznjak ima problema s letovima, a Marijan Vlak očekuje ga do srijede u Zadru.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare