To je to što me zanima!

Dinamo lako napunio Rogašku, debitirao sin Borisa Živkovića, a Slovenci su tražili i autograme...

Bruno Petković zabio je dva gola i odigrao dojmljivih 90 minuta, dok je dvaput mrežu Rogaške pogađao i Lauritsen. Po jednom su se u listu strijelaca upisali Menalo i Baturina...
Vidi originalni članak

Dinamo je u prijateljskoj utakmici sa 6-0 svladao slovenskog drugoligaša Rogašku. Željko Kopić u ovom je dvoboju priliku dao igračima koji nisu zaigrali protiv Rijeke ili su u tom ogledu imali manju minutažu, a strijelci u visokoj pobjedi "modrih" bili su Petković (2), Lauritsen (2), Menalo i Baturina. Zanimljivo, u dresu Dinama debitirao je 17-godišnji stoper Moreno Živković, sin nekadašnjeg reprezentativca Borisa Živkovića.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrepčani su očekivano bili dominantni u odnosu na nedoraslog suparnika, igrali dosta brz i kombinatoran nogomet, a "modri" su poveli u 15. minuti. Bila je to sjajna akcija Menala i Dilavera po desnoj strani, na koncu je iz voleja neobranjivo pogodio Petković. Bruno Petković bio je prilično razigran, puno je kombinirao s Tolićem, početkom drugog zabio i drugi put. Zrakom je pak gospodario Lauritsen koji je oba pogotka zabio poslije prekida.

Dinamo je odlično otvorio drugo poluvrijeme, pa u samo šest minuta nastavka Slovencima zabio četiri pogotka. Željko Kopić brzo je zamijenio praktički cijelu momčad (svih 90 minuta odigrali su tek Zagorac, Bulat i Gojak), Dinamovi su se klinci rastrčali terenom, ali do kraja još samo jednom (Baturina) zatresli mrežu gostiju. Slovenci su bili prilično impresionira utakmicom protiv hrvatskog prvaka, pa su igrači Dinama predstavnicima njihovog kluba poslije utakmice i dijelili autograme.

Strijelci: 1-0 - Petković (15), 2-0 - Lauritsen (30), 3-0 - Lauritsen (48), 4-0 - Menalo (51), 5-0 - Petković (52), 6-0 - Baturina (80). 
Dinamo (3-4-1-2): Zagorac - Dilaver, Lauritsen, Franjić (od 46. Živković) - Menalo, Gojak, Bulat, Štefulj - Tolić (od 46. Baturina) - Petković, Jurić (od 60. minute: Zagorac - Gyamfi, Braun, Živković - Mamić, Gojak, Bulat, Daničić - Baturina - Špikić, Ćuže).

Idi na 24sata

Komentari 77

  • IskrenDoBola 02.02.2022.

    Plaviii Plaviii Dinamo je pravi šampion ❤️❤️

  • simri 02.02.2022.

    Čestitam na pobjedi. Sad treba pobijediti nešto teže protivnike - Donat Mg, Kiseljak, Cetinu i Lipički studenac. I onda finale s Jamnicom.

  • Tovarske P...e 6 02.02.2022.

    Dinamo gazi sve redom. Jedva cekam da dodjemo u poljud

Komentiraj...
Vidi sve komentare