To je to što me zanima!

Dinamo na odmoru: Voda do grla, a oni se brčkaju!

Dok Dinamove navijače boli glava od igara, 'Bole Top' i društvo se relaksiraju od teških napora, i to u luksuznom odmaralištu u Sloveniji, u Mariboru
Vidi originalni članak

Biciklizam, jahanje, pješačenje, golf, bazen s termalnom vodom, njega tijela i lica, samo su neke od pogodnosti u kojima uživaju Dinamovi igrači u elitnom hotelu Habakuk u Mariboru gdje noćenje stoji 200 eura. Iako je njihov počasni predsjednik Milan Bandić “utukao” milijune kako bi “oživio” Sljeme, dinamovici promoviraju Pohorje. I riskiraju “crvenilo” u očima zbog klorirane vode. Da nije toga, potpuno bezbrižno uživali bi u “zasluženom” odmoru.
U nedjelju ujutro navijači su se u Zagrebu šalili posprdno spominjući naslov humoristične serije “Odmori se, zaslužio si” te aludirajući na maratonca Balabana, koji je pretrčao više od Xavija u finalu EP-a, napad Dinama koji već tri utakmice jamči nulu... Uz enormna primanja, igrači žive pod “staklenim zvonom”, izgubili su “kompas” i dodir sa stvarnim svijetom.
Umjesto da ih odvede samo 500 metara dalje od stadiona, u Heinzelovu ulicu, u prenoćište za beskućnike da vide i drugu stranu života, pa na trčanje po Sljemenu i grah u Tomislavcu, Mamić igrače seli po hotelima od pet zvjezdica, gdje uživaju u pješačenju po šumovitim obroncima. Očito nije bilo dosta laganog hoda protiv Hajduka i Slaven Belupa. Uostalom, dečki se druže, a to je svrha puta u Maribor. Družba Pere Kvržice.


DRUŽENJE JE POČELO U DUBROVNIKU
Odmor u Dubrovniku sredinom kolovoza bila je prva nagrada igračima. Nakon toga uslijedilo je krizno razdoblje, ali “team building” ispunio je cilj.
- Dubrovnik je ispunio svoj cilj. Od skakanja u vodu, picigina do glisiranja - rekao je Ivanković. Zaključno s igrama protiv Hajduka i Slaven Belupa.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mirni1 30.09.2008.

    ko pravi tuljani!

  • Horned Reaper 30.09.2008.

    Ma kakav vaterpolo je premuški sport za njih...bolje sinkronizirano plivanje tu bi se našli najbolje ja mislim

  • gmolak 30.09.2008.

    NE ZNAM KAKO SAMO VI LJUDI MOŽETE IĆI NA TEKME I GLEDATI IH.PA POGLEDAJTE IH,IMAJU MILIJUNE,ZABAVLJAJU SE I KAJ MISLITE DA IH JE BRIGA ZA NAVIJAČE I LJUDE KOJI DOĐU PO KIŠI NAVIJAT ZA NJIH. NOGOMET JE SRAMOTA!!!! TO JE TOLKO PRECJENJEN SPORT DA JE TO KATADSTROFA.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare