To je to što me zanima!

Varaždinci do prve pobjede u HNL-u, srušili moćni Dinamo!

Nogometaši Varaždina bili su bez pobjede do devetog kola, a onda su napravili senzaciju pobijedivši Dinamo 1-0 na svome terenu. Strijelac jedinog gola bio je Guera u 62. minuti...
Vidi originalni članak

Dinamo je u srijedu razmontirao Atalantu 4-0 pred 30.000 ljudi na Maksimiru. Bio je to atomski, snažni Dinamo koji je očitao bukvicu trećoj momčadi Italije. Samo tri dana poslije gledali smo skroz drugačije lice hrvatskog prvaka. Nenad Bjelica promijenio je čak devet igrača u odnosu na utakmicu protiv Talijana misleći kako će to biti lagan posao njegovog kluba protiv posljednje momčadi hrvatskog prvenstva. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No 'malo morgen'. Varaždin je pokazao veliku borbu i odlučnost i uspjeli su napraviti skalp nad puno snažnijim protivnikom. Do 9. kola nisu znali za pobjedu, imali su četiri poraza i četiri remija, no tko bi se baš nadao da će do prve pobjede protiv Bjeličinog Dinama.

Jedino su Perić i Catherine 'preživjeli' i započeli od prve minute. Dinamo je bio apsolutni gospodar terena. Prilike su išle jedna za drugom, no lopta nije htjela u gol. Vidio je Bjelica da je vrag odnio šalu i u drugom poluvremenu je ubacio Brunu Petkovića, no nedugo nakon toga eto novog šoka za njegovu momčad. Varaždin je došao prve i jedine prilike na utakmice i zabili su za 1-0 u 62. minuti. 

Štefulj je ubacio, lopta se odbila od Ivanušeca do Guere koji je prošao Theophila-Catherinea i zabio za 1-0. Dinamo je mogao izjednačiti već  četiri minute kasnije, no Gavranović je iz same blizine pogodio samo stativu.

Do kraja utakmice igralo se na jedan gol, a promašivalo se sve i svašta. Najbolju priliku imao je Gojak. Petković mu je spustio glavom na peterac, BiH reprezentativac se zaletio, opalio iz sve snage, ali lopta je otišla preko gola.

Dinamu je ovo drugi poraz ove sezone, a prvi im je nanio Hajduk prije dvadesetak dana. Splićani u nedjelju na Poljudu igraju protiv Intera i u slučaju pobjede će pobjeći 'modrima' tri boda s utakmicom više...

 

 

Idi na 24sata

Komentari 240

  • Savski babinjak 22.09.2019.

    Petković je nula...

  • antonio45 22.09.2019.

    Nevjerovatno da poslije poraza u varazdin, novinar ovaj daje epitet mocni dinamo... Ti majstore moras biti realan, ako si zatucani dinamovac, prikrij to, bar kad pises

  • DarkDarkDark 22.09.2019.

    Varazdinci su mali i brzi i nezgodni, E moj Bjelica mislis da si Mourinho al sto si bahat brate, bas mi je drago da vas je Varazdin naguzio :) forca Hajduk :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare