To je to što me zanima!

Dinamo napadačkom igrom ide bar po bod u Londonu

Dinamo na White Hart Laneu igra drugu utakmicu Lige Uefe protiv Tottenhama. Live tekstualni prijenos od 20.55 možete pratiti na www.24sata.hr
Vidi originalni članak

Nogometaše Dinama večeras očekuje teška utakmica pred razdraganim navijačima na White Hart Laneu. Osim prepunih tribina, "modre" čeka i bivši suigrač i trenutno najbolji igrač Spursa, Luka Modrić. Bez obzira na golemu razliku u cijeni momčadi, Dinamo se u London nejde braniti.
- Moramo krenuti u napad, tražiti pogodak. Imamo kvalitetne igrače prema naprijed. Mandžukić, Balaban, Morales i Sammir mogu puno nereda napraviti pred Tottenhamovim vratima - rekao je Dinamov trener Branko Ivanković.
I upravo je Marijo Mandžukić taj kojeg se u Tottenhamu najviše boje. Čak ga je i Modrić naznačio kao najveću opasnost gostiju iz Zagreba. Pa iako Spursi ne cijene ovo natjecanje kao Premiership, a Redknapp će odmarati neke igrače, ne pada im na pamet da dignu ruke. Dovoljno govori i to što će Modrić igrati od prve minute.
- Dat ću priliku nekim igračima koji do sada nisu igrali perviše, no to ne znači da se predajemo. Pobjeda protiv Dinama donijela bi nam mir i mogućnost da s još jednom pobjedom osiguramo nastavak natjecanja. Želimo nastaviti pobjednički niz - najavio je utaqkmicu Harry Redknapp.



SASTAVI:

TOTTENHAM: Gomes - Hutton, Dawson, Woodgate, Assou-Ekotto - Lennon, Huddlestone, Zokora, Bale - Modrić - Bent

DINAMO: Kelava - Lovren, Drpić, Bišćan, Ibanez - Morales, Vrdoljak, Hrgović, Sammir - Mandžukić - Balaban

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bosnia_80 06.11.2008.

    spustiti loptu i držati je što duže u svom posjedu, to je ključ uspjeha za večerašnju utakmicu.....sretno:)

  • zlaco 06.11.2008.

    svaka cast dinamu na tome di je. al nemozes mi izjavit da ides s napadackom igrom a u napadu je BOLE TOP :), presmijesno

  • Hrvatska 06.11.2008.

    Ajmo Dinamo, samo hrabro pa što bude...

Komentiraj...
Vidi sve komentare