To je to što me zanima!

Dinamo napokon na HTV-u: Prenosit će uzvrat protiv Šerifa

Državna televizija će tako prvi put nakon prosinca 2019. godine prenositi Dinamovu utakmicu u europskom natjecanju. Tada su 'modri' u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka izgubili od Manchester Cityja (4-1)
Vidi originalni članak

Dok većina ljudi ljetne dane provodi u sunčanju i odmoru, za Dinamo su ti dani već tradicionalno rezervirani za borbu za najveću europsku pozornicu. Za Ligu prvaka i sve što sa sobom nosi nastup u tome elitnom natjecanju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Modri' su pobjedom nad Legijom (1-0) izborili play-off Lige prvaka i došli na koračić od sna, a to je grupna faza najelitnijeg europskog natjecanja. Sezona se za hrvatskog prvaka tek zakuhtala. Puno odmora nema, u petak slijedi dvoboj protiv Gorice u prvenstvu, a onda u utorak borba za najveći ovosezonski cilj. 

Uefa je objavila kako će Dinamo i Šerif prvu utakmicu play-offa igrati 17. kolovoza u Tiraspolu, a uzvrat je na Maksimiru 25. kolovoza.

Za razliku od prvog pretkola, ovaj put neće biti borbe s prijenosom. Prije samo mjesec dana, dan uoči uzvratne utakmice prvog pretkola između Dinama i Valura, sve je upućivalo na to kako prijenosa s Islanda neće biti. 

Dinamo je na sve načine htio osigurati prijenos utakmice, no HTV nije bio zainteresiran, a ostalim televizijama je bilo preskupo. Na kraju je klub sam reagirao, otkupio prava prijenosa i ustupio ih HNTV-u koji je na kraju prenosio susret protiv Valura (2-0).

Ista televizija prenosila je oba susreta protiv Omonije i Legije, no utakmice protiv Šerifa prenosit će Arena Sport i HRT, televizije koje imaju prava na prijenos play-offa i grupne faze Lige prvaka.

Susret iz Tiraspola će tako gledatelji imati priliku pratiti na Areni Sport, a uzvrat, koji je na rasporedu u srijedu, 25. kolovoza, prenosit će HTV2, koji samo srijedom ima pravo na prijenos utakmica Lige prvaka. 

Državna televizija će tako prvi put nakon prosinca 2019. godine prenositi hrvatskog prvaka. Tada su 'modri' u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka izgubili od Manchester Cityja (4-1) i oprostili se od europskog proljeća. No, Dinamo je tada ostavio sjajan dojam i pokazao da više nije samo prolaznik u europskim natjecanjima.

Priliku za novi plasman u Ligu prvaka imat će protiv Šerifa. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • PREXICRO12 11.08.2021.

    Onog ćorava zanima NBA liga onda gledaj Taptorse

  • Micros 11.08.2021.

    debeljko im dao prijenos. 😂😂

  • adis23 11.08.2021.

    Nije im puno trebalo, ja ću i dalje gledati tamo gdje i do sada...

Komentiraj...
Vidi sve komentare