To je to što me zanima!

Dinamo nikad uspješniji, a u Maksimir stižu još ljepši dani!

Zagrepčani u seniorskom pogonu imaju 100-tinjak milijuna eura, momčad koja ruši Fenerbahče i Benficu, lani su tržili 72 mil, kuna, a na scenu stiže generacija Horkaša, Marina, Gvardiola...
Vidi originalni članak

Kakva sezona za Dinamo, ma nevjerojatno. Dinamo će u četvrtak u Lisabonu tražiti put u četvrtfinalu Europske lige, modri su juniori već osigurali plasman u četvrtfinale juniorske Lige prvaka, a momčad do 23 godine osigurala je nastup u polufinalu Premier League International Cupu. A to su, priznat ćete, čudesni rezultati. Zagrepčani su dominantni na svim razinama, a hrvatskom su (seniorskom) nogometu od sezone 2020/21. donijeli drugi klub u Ligi prvaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrepčani danas u igračkom kadru seniorske momčadi imaju 100-tinjak milijuna eura (Olmo, Moro, Petković, Majer, Gojak, Ademi, Šunjić...), a u modri dom stiže još jedna velika generacija. Talentirana momčad Igora Jovićevića koja je ove sezone već rušila Astanu, Viitorul, Lokomotiv Moskvu i Liverpool.

DINAMO - LIVERPOOL 5-4 San o Ligi prvaka ide dalje! Pali su Redsi, Modri u četvrtfinalu

Budite sigurni, svi ozbiljniji klubovi svijeta već znaju za Antonija Marina, Marija Ćužu, Dinka Horkaša, pa i onog najmlađeg 17-godišnje 'čudo od djeteta' Joška Gvardiola. Oni tek dolaze, ti su klinci zalog modre budućnosti.

Dinamo se i ove sezone predstavio u Premier League International Cupu, u tom natjecanju pobjeđivao Porto, West Ham United i Tottenham. A ne brinite, i to natjecanje zanima brojne velikane, no samo se rijetki i tu mogu nositi s Dinamom.

DINAMO JE U ČETVRTFINALU LP Jovićević nakon rušenja Redsa: Volim ove dečke i dišem za njih

Plavi su ove sezone probudili cijeli Zagreb, eto danas je i na osmini finala juniorske Lige prvaka protiv Liverpoola na tribinama bilo više od 3500 gledatelja. U utorak u 15 sati, terminu koji ne paše ni onima koji rade jutarnju, ni onima koji rade popodnevnu smjenu. No, Hitrec-Kacijan je bio krcat, navijalo se za modre nade.

MODRI SU OPET HIT U GRADU Svi žele gledati Dinamo! Ljudi se penjali na požarne stepenice

Zanimljivo, plavi su proteklih dana i na godišnjoj Skupštini predstavili financijsko izvješće za 2018. godinu, modri je klub tu godinu završio s 72 milijuna kuna neto dobiti.

A taj će novac, biti dodatan zalog, za nova ulaganja kako u omladinski, tako i seniorski pogon. Dinamo nikada nije bio uspješniji, a ovaj novac, uz ovakvu bazu talenata svima garantiraju još bolji i dominantniji Dinamo. A ako još seniori u četvrtak prođu Benficu, o ovoj će se sezoni pričati godinama.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 12.03.2019.

    uz masu povlastica, nije loše...

  • fenix1972 12.03.2019.

    Još jedan mladi kompleks ovim brbljićima

  • Mthesecond 12.03.2019.

    Mozda iduce sezone I Hajduk ceka uzlet,mozda je ovo dobra najava I za neke njihove uspjehe na domacoj I medjunarodnoj sceni..Talenata imaju,strucnjaci su tu,navijaci takodjer kao dvanaesti igrac,jos se samo ceka da igraci prorade na terenu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare