To je to što me zanima!

Chelsea nudio 2,5 milijuna € za Šempera, ali Dinamo je odbio!

Adrian Šemper već je dugo na radaru Chelseaja te veliki miljenik tamošnjeg trenera golmana Lollichona. Dinamo je glatko odbio izdašnu ponudu engleskog velikana...
Vidi originalni članak

Mlade nade Dinamove omladinske škole privlače veliku pažnju europskih velikana, a u četvrtak su zbog golmana Adriana Šempera u Zagreb došli predstavnici velikog Chelseaja, doznaje Goal.com.

Mladi golman Dinama briljirao je na Svjetskom prvenstvu u Čileu i Europskom prvenstvu u Bugarskoj, a sastanak koji se održao u Maksimiru bio je u potpunosti tajan.

Nakon "opipavanja" razmišljanja Zorana Mamića, čelnici Chelseaja su na stol stavili konkretnu ponudu - 2,5 milijuna eura za Šempera!

S raznim bonusima u narednim godinama, tih 2,5 milijuna eura bi poraslo na 4 milijuna, ali čelnici Dinama su tu ponudu glatko odbili i dan kasnije mirno odveli Šempera na pripreme u Rovinj.

Adrian Šemper već je dugo na radaru Chelseaja te veliki miljenik tamošnjeg trenera golmana Christophea Lollichona. Riječ je o stručnjaku koji je još 2007. godine stigao u Chelsea, ali i treneru kojeg legendarni Petr Čech često spominje kao najzaslužnijeg za njegov razvoj...

Idi na 24sata

Komentari 47

  • NightOwl 16.01.2016.

    Dinamo klinca koji nema jos niti jedan nastup za prvu momcad moze prodat za 4 milijuna, a Hajduk najboljeg igraca jedva za milijun. O Bože!

  • piksa123 16.01.2016.

    nemoj bit lud pa napravit posao ko delac

  • CelaviOsvetnik 16.01.2016.

    sad će ga mamke stavit u prvu. bolji je od eduarda. mamke diže 20 milja budici prvi golman repke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare