To je to što me zanima!

Dinamo pobijedio Zrinjski, Mandžukić prekinuo post

Dinamo je u prvoj pripremnoj utakmici u Mostaru pobijedio Zrinjski pred 12 000 gledatelja. Jedini gol zabio je Mandžukić, prvi nakon 3 i pol mjeseca
Vidi originalni članak

Tri i pol mjeseca trajao je golgeterski post Marija Mandžukića. Prekinuo ga je na prvoj pripremnoj utakmici u Mostaru protiv Zrinjskog. 'Modri' su pred 12.000 gledatelja slavili golom Mandže iz 17. minute utakmice. Trener Jurčić bio je zadovoljan:
- Ambijent je bio sjajan. Ovakve su utakmice katkad opasne, ali eto, nije bilo nikakvih ozljeda. Zadovoljan sam pobjedom - rekao je Kruno, koji je u drugom poluvremenu uveo i neke mlade igrače, Mlinara, Vrsaljka, Vidakovića, Antolića... Iako je Zrinjski imao nekoliko dobrih prilika, sve je 'poskidao' sjajni Tomo  Butina. Kruno Jurčić bio je posebno zadovoljan učinkom Mandžukića.
- Nisam znao da Mandžo nije zabio tri i pol mjeseca. Odigrao je sjajno prvo poluvrijeme i kada je Mandžukić usredotočen na rad i nogomet, pokazuje koliko doista vrijedi. Ako bude pravi, a nadam se da hoće, Mandžo će biti najveće pojačanje Dinama - rekao je Kruno, koji nije koristio Roberta Kovača. Iskusnog je stopera zaboljela zadnja loža nakon zadnjeg treninga pa Kruno s njim nije htio riskirati. Ali bit će spreman za nastavak priprema.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • dotur 21.01.2010.

    Nije on ništa prekinuo. KOga briga za prijateljske utakmice. Nek on prvo opet zabije u ozbiljnoj utakmici, a tek onda nek razmišlja o transferima i skupim kurvama.

  • romanista 21.01.2010.

    http://www.youtube.com/watch?v=KD1jYjyapsA

  • razumni...not 21.01.2010.

    kalinic jucer 2 mandukic danas jedan,i da naravno snijeg pada xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare