To je to što me zanima!

Dinamo pojačanje pronašao u Sloveniji: Rumunj nova meta

Alexandru Cretu Dinamova je želja za mjesto zadnjeg veznog iduće sezone. Rumunj ima 25 godina, igra u slovenskoj Olimpiji i prema Transfermarktu vrijedi 350.000 eura
Vidi originalni članak

Propala sezona kad je riječ o domaćim trofejima natjerala je Dinamo da žestoko krenu u akciju puno prije prijelaznog roka. Nakon što se nagađalo kako bi na Maksimir trebao stići Šveđanin Johansson, u kontekstu dolaska u Dinamo sada se spominje još jedan defanzivni vezni igrač.

Riječ je o Alexandru Cretuu, 25-godišnjem Rumunju koji trenutačno igra u slovenskoj Olimpiji. Prema Transfermarktu vrijedi 350.000 eura, a u Olimpiji je od 1. siječnja ove godine. Primarna pozicija mu je defanzivni vezni, no isto tako može popuniti stoperska mjesta, ali i igrati na desnom boku.

Za A reprezentaciju Rumunjske još nije zaigrao, dok je u U-21 reprezentaciji odigrao devet utakmica.

'Cretua žele klubovi iz Italije, Njemačke i Belgije, a prema našim saznanjima jako je zagrijan i Dinamo. Dinamo traži pojačanja nakon što je ostao bez naslova prvaka, a za mjesto defanzivnog veznog najbolje kotira upravo Cretu. Bude li ponuda dovoljno dobra Olimpija mu sigurno neće stvarati probleme', javlja slovenski portal Ekipa24.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • piramida 26.05.2017.

    pojacanje od 350 tisuca eura , onda kakvi su im oni njihovi igraci.

  • ping-pong 26.05.2017.

    Arijan Ademi?

  • Pretučeni_Bruno_Marić 26.05.2017.

    Nova maksimirska perverzija. Nakon ove akvizicije, dolazi i čudesni Bočkaj iz lokomotive i najavljuje se napad na kantu europske lige

Komentiraj...
Vidi sve komentare