To je to što me zanima!

Dinamo predstavio dresove u utakmici protiv svojih navijača

Maksimirski klub organizirao je utakmicu između prvotimaca Dinama i najvjernijih navijača na terenu s umjetnom travom ispod južne tribine stadiona, a igrali su u novim dresovima
Vidi originalni članak

Dinamo je utakmicom protiv navijača predstavio dresove za sljedeću sezonu. Maksimirski klub organizirao je utakmicu između prvotimaca Dinama i najvjernijih navijača na terenu s umjetnom travom ispod južne tribine Maksimira.

Pogledajte VIDEO: Predstavljanje novih Dinamovih dresova

"Meni je uvijek najljepši onaj plavi"

Nakon utakmice protiv navijača, kapetan Dinama Domagoj Antolić otkrio je koji mu je dres ljepši, onaj plavi ili rezervni, žuti.

- Uvijek me ljudi pitaju koji je meni dres ljepši, a moj odgovor je uvijek isti. Rezervni dresovi koji su ove godine žuti znalu su biti zlatni i narančasti, lijepi su i atraktivni, ali meni je kao kapetanu Dinama i Zagrepčaninu uvijek najljepši plavi dres mog kluba - rekao je dobro raspoloženi Antolić i dodao:

- Novi dresovi su jako udobni i vjerujem da ćemo u njima odigrati još jednu uspješnu i kvalitetnu sezonu - rekao je kapetan "modrog" kluba.

Navijač: Ovo nikad neću zaboraviti

U ime navijača koji su igrali protiv Dinamovih igrača, svoje dojmove prenio je Držislav Krasić. Rezultat je ovdje bio u drugom planu.

- Teško mi je uopće opisati kako se osjećam nakon kaj sam igrao utakmicu s igračima Dinama na Maksimiru. Cijeli život idem na Maksimir, obožavam Dinamo, svake godine kupim godišnju kartu i idem na sve utakmice tak da mi je ovo što sam danas doživio nešto što neću nikada zaboraviti - rekao je Krasić i dodao:

- Želio bi cijeloj momčadi zaželjeti puno sreće u novoj sezoni i siguran sam da ćemo se kao i godinama unazad puno puta zajedno veseliti.

Premijera protiv Vardara

Dinamovci su se vratili u Zagreb nakon odrađenih priprema u Sloveniji, a 12. srpnja otvaraju europsku sezonu protiv Vardara u pretkolu Lige prvaka. Gostovanje u Skopju bit će i premijera novih Dinamovih dresova.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • BOGOLJUB ATEJISTA 08.07.2016.

    Pitam se pitam hoce li proc dinamov clanak a da nas dinanovi fanboyevi koji su stadiona vidjeli:nikad prozivaju

  • benitooo 08.07.2016.

    Koje predstavljanje pa odi nema živa čovika 😴😴😴😴😴😴😴

  • Torcaast 08.07.2016.

    Pred 20 kobasicara tocnije, ne prodajite te price da Dinamo ima navijace, cak i ovi internet navijaci vise na Hajdukovim clancima vise nego na prcijinim

Komentiraj...
Vidi sve komentare