To je to što me zanima!

Dinamo prošao bez kazne pa izdvojio 10.000 kn za ugrožene

Nakon svake utakmice, bilo europske, bilo domaće, koja će proći bez kazni, što HNS-a, što UEFA-e, Dinamo izdvaja određeni novčani iznos koji će na kraju jesenskog dijela sezone biti dodijeljen nekome
Vidi originalni članak

U skladu s propisima kampanje "Fair play na tribinama" GNK Dinamo izdvojio je 10.000 kuna nakon utakmice trećeg kola Prve HNL koju su na Maksimiru odigrali Dinamo i Gorica (3-1).

U suradnji s Crvenim križom Hrvatske Zagrepčani kroz tu kampanju nastoje potaknuti navijače na ispravne i društveno prihvatljive oblike ponašanja koji uključuju navijanje bez upotrebe pirotehnike, rasizma, diskriminacije i govora mržnje. 

Komisija odlučuje o dobitniku

Nakon svake utakmice, bilo europske, bilo domaće, koja će proći bez kazni, što HNS-a, što UEFA-e, Dinamo u tu svrhu izdvaja određeni novčani iznos koji će na kraju jesenskog dijela sezone biti dodijeljen udrugama ili organizacijama koja skrbe o djeci, mladima i socijalno ugroženima. O dobitniku će odlučiti natječaj i Komisija.

Za utakmice HT Prve lige i Hrvatskog kupa koje prođu bez kazne Klub će izdvojiti po 10.000 kn, a za europske utakmice iznos je 5.000 eura.

Također, Dinamo je preko svojih službenih kanala pozvao navijače da poštuju fair-play pravila na tribinama na domaćim utakmicama, ali jednako i na gostujućim susretima kada je prvoj momčadi podrška s tribina itekako bitna.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mihic82 15.08.2019.

    Bravo boysi onakvo navijanje i takvo ponasanje je jedini način kako se voli Dinamo

  • 15.08.2019.

    Svaka cast dinamu na ovom potezu, a ako slucajno neko napravi nered objavit ime I prezime I adresu toga lika koji je zakinuo neko dijete ili bolnicu za 10000kn pa da vidimo

  • kajzanavek 15.08.2019.

    Žalosno je kaj se "navijače", simpatizere nekog kluba mora molit i upozoravat da im se ne radi šteta. Ali još će biti žalosnije, kaj ni nakon ove u svakom pogledu pozitivne akcije, poslije svake tekme ne će biti te donacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare