To je to što me zanima!

Zbog Dinamove majice zaletio se u automobil, nije mu ništa...

Nogometaši Dinama proslavili su osvajanje osme dvostruke krune vozeći se na krovu busa po zagrebačkim ulicama. Slavlju 'modrih' priključile su se i turistkinje
Vidi originalni članak

Točno u podne nogometaši Dinama skupili su se ispred zagrebačke katedrale i krenuli u turistički obilazak Zagreba busom kako bi proslavili osmu dvostruku krunu. Krenuli su prema Zrinjevcu pa na Glavni kolodvor. Preko Trga bana Jelačića opet su se vratili na Kaptol, pritom s busa bacivši preko 300 Dinamovih majica.

No kad je autobus prolazio kroz Palmotićevu ulicu došlo je do nezgode. Dinamovci su bacali majice, a ljudi u automobilima otvarali su prozore kako bi ih uhvatili. Navijač na skuteru također je htio Dinamovu majicu. Umjesto naprijed, gledao je kako uhvatiti "modri" suvenir i udario je u automobil ispred sebe. Nije mu bilo ništa.

'Modri' su stali na Zrinjevcu na kojem su oduševili i tri Japanke koje su ušle u bus i fotografirale se s igračima. Jedna je morala stati na stolac kako bi za majicu zgrabila visokog Ivana Krstanovića. Ante Rukavina je precizno bacao majice u ruke prolaznika.

- Nisam igrao rukomet, sve gađam, i to lijevom. 

Jerko Leko uživao je u provodu.

- Super je družiti se s navijačima - rekao je veznjak Dinama i u šali dodao:

- Dobro je da neki dečki malo upoznaju grad, ha, ha.

Kad je bus krenuo zabavljač Mehmed Alispahić uzeo je mikrofon ruke i odglumio turističkog vodiča, no morali su upaliti Dinamovu himnu kako Meša ne bi morao objašnjavati gdje se što u Zagrebu nalazi. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • user_73657 11.05.2012.

    Nevezano za sam nogomet....vidio na TVu... vrhunski idiotizam - autobus koji sudjeluje u prometu , a iz njega bacaju majice ( tip se mogao ubiti na skuteru , malo je falilo da pod kotačima busa nije završio )

  • SlavenIvankovic 11.05.2012.

    ja ne osjecan vise ljutnju sta hajduk nije prvi,nego stid!!ali uvik postoji veca stid a to je brate ovo,i kako vas nije stid

  • ZEUS 10.05.2012.

    Lik se zabije skuterom u auto a ovaj ne izade vidit jel mu ogrebo il vec stetu kakvu napravio.....hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare