To je to što me zanima!

Dinamo slavio uz blijedu igru: Bećo je izbacio Šerifa iz sedla

Dinamo je pobijedio Šerif 1-0 u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka golom Fatosa Beqiraja. "Modri" su igrali jako loše i uz puno sreće neokrznuti se vraćaju u Zagreb
Vidi originalni članak

Lopte su sijevale kraj Ivana Kelave koji je nemoćno širio ruke. Dinamo je imao rezultat, ali nije imao igru. I samo je sreća zaslužna što "modri" na uzvrat u Zagreb putuju s 1-0. 

Dinamo je slavio protiv Šerifa u Tiraspolju golom Fatosa Beqiraja iz 14. minute. Milan Badelj je odlično dodao Beqiraju koji je bio na rubu zaleđa, pomoćni sudac nije dizao zastavicu, a Fatos je mirno pucao ispod golmana Šerifa.

I to je bila jedina svijetla točka Dinama na utakmici. Očajna igra uslijedila je nakon tog gola. Slijevali su se napadi Šerifa i pravo je čudo što Dinamo nije primio nijedan gol. A mogli su ih zaista primiti nekoliko. Pogotovo u drugom poluvremenu u kojem Dinamo praktički nije prešao centar kako treba. 

Morat će Ante Čačić poraditi na igri uoči uzvrata jer gazda Mamić sigurno neće biti oduševljen igrom. Već je Maminjo podijelo "packe" Čačiću zbog prikazane igre protiv Ludogoreca, a sreća što je Dinamo danas pobijedio jer da nije, "modri" bi vjerojatno u rekordnom roku ostali bez trenera...

Liga prvaka, 3. pretkolo: 

Šerif - Dinamo 0-1 (Beqiraj 14)

Idi na 24sata

Komentari 273

  • VolimSrbiju 02.08.2012.

    Ma dinamo je smesan klub... Usli prosle godine u LS srecno... E da je liga zajdnicka pa da Partizan i Crvena Zvezda pocnu malo da daju casove fudbala dinamu i hajduku, pardon, hajduk ne bi ni bio u toj ligi.

  • odalv 02.08.2012.

    Tomo10,zašto se ne prestaviš za koga Ti stvarno navijaš.Ako si navijač Hajduka,pogledaj njihovu igru.Oni zbilja trče ali kao muha bez glave.Ako si BBB, onda Te razumijem i Tvoj komentar.

  • bosnian1981 02.08.2012.

    Dragi gosp. Čačiću stvarno bi bilo vrijeme da priznate prvenstveno sebi a onda i upravi da niste za tu funkciju koju obnašate stoga Vas svi lijepo molimo da obje.... Hvala, svi koji vole Dinamo Zagreb

Komentiraj...
Vidi sve komentare