To je to što me zanima!

Dinamo se oprašta od Cice: Knjiga sjećanja na Maksimiru, moći će se upisati i navijači...

Komemoracija u čast Cice Kranjčara bit će u petak u podne u hotelu Westin, pokop je u 15 sati, a Dinamo je najavio kako će isti dan na Maksimiru biti izložena i Knjiga sjećanja...
Vidi originalni članak

Tisuće ljudi u srijedu su se slile na Mirogoj kako bi ispratile zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića na vječni počinak. No takvih scena neće biti u petak, kad je sprovod legendarnog nogometaša i trenera Zlatka Kranjčara.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do Cicina groba u petak neće moći svatko, već samo uža obitelj, prijatelji te predstavnici naraštaja Kranjčarovih suigrača, piše Jutarnji list.

Pokopat će ga u Aleji velikana, uz legendarni dvojac iz generacije 1967. Slavena Zambatu i Krasnodara Roru, koji su preminuli krajem 29. listopada, odnosno 12. studenog prošle godine. Sprovod će početi u 15 sati.

Istoga dana nešto ranije, od podneva, u hotelu Westin bit će komemoracija u čast velikoj "devetki" zagrebačkih plavih i bivšem izborniku hrvatske nogometne reprezentacije, a Dinamo je objavio kako će na Maksimiru, u Fan shopu, biti izložena Knjiga sjećanja u spomen na legendarnog Cicu.

Bit će dostupna svima od petka u 14 sati do ponedjeljka u 20 sati, a u nju će se moći upisati svi zainteresirani koji se žele oprostiti od ovog velikana hrvatskog sporta i legendarne plave devetke. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

U petak, 5. ožujka, oprostit ćemo se od Dinamove legende Zlatka Kranjčara.

Knjiga sjećanja u spomen na Zlatka Kranjčara bit će izložena na stadionu Maksimir od petka, 5. ožujka u 14 sati do ponedjeljka 8. ožujka u 20 sati.

Knjiga će biti izložena u fan shopu Dinamo na stadionu Maksimir i bit će dostupna svima zainteresiranima koji žele upisati svoj posljednji pozdrav legendi Dinama. Knjiga će nakon toga biti predana obitelji Kranjčar.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • tomojela 04.03.2021.

    Ma lzagrbčani mojo da vidim da li bi zaista policija imala muda da nedozvoli da se oprostimo od naše legende i gospodina,a za tamo nekog dotepenca i lopova onoliko.Bojim se da bi bilo gadno nakon toga.Prosvjed sličan kao što je bio za 101-cu.Zato idemo svi mirno gospodski i dostojanstveno da se ponosi i naš cico kad nas gleda odozgo.Pa nebu valjda Badić imal veći sprovod,nemože to.Ipak se mora znat ćiji je Dinamo i Zagreb grad a tko je ovdje bio samo gost.

  • 04.03.2021.

    Nadam se da ce imati dostojanstven ispracaj! Uz obitelj i najblize prijatelje i suradnike! Pocivao u miru! 

  • TheKop10 04.03.2021.

    Cico LEGENDO!!!! Rolaj i zabijaj na najboljem travnjaku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare