To je to što me zanima!

Dinamo se ponovo pojačao u Splitu: Dolazi Amir Rrahmani

Split i Dinamo nastavljaju dobru suradnju. U kratkom periodu hrvatski prvak je iz Splita potpisao Marka Roga, Antu Majstorovića, Danijela Zagorca i sad Amira Rrahmanija
Vidi originalni članak

Nakon što je prošle godine doveo Marka Roga za otprilike pet milijuna eura (4 milijuna + PDV), Dinamo se ponovo pojačao u Splitu. Ovaj put je riječ o stoperu Amiru Rrahmaniju (22), koji će s Parka Mladeži preseliti na Maksimir.

>> Marko Rog potpisao za Napoli: Transfer oduševio gazdu kluba

Split će inkasirati 1,6 milijuna eura, a Rrahmani bi danas trebao doći u Zagreb. Još uvijek nije jasno je li Dinamo albanskog reprezentativca doveo zbog popune prve momčadi ili će Rrahmani biti proslijeđen na posudbu u Lokomotivu.

Split i Dinamo nastavljaju dobru suradnju. U kratkom periodu hrvatski prvak je iz Splita potpisao Marka Roga, Antu Majstorovića, Danijela Zagorca i sad Amira Rrahmanija.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • danec 30.08.2016.

    Mislim da je odličan, samo mi nije jasno zašto smo trznuli Perića iz lokomotive. Zar Majstorović nije bolji a i naš na posudbi.

  • drmm 30.08.2016.

    ...nama trebaju pravi napadači,igrači ili bilo što,a ne rezerve rezervi...oćita je dinamova klupska politika,da nije namjera zadržati se u evropi...važno da se ušlo u ligu prvaka,pobralo bonuse i to je to...uefa je prokužila ta male klubove i zato će od sezone 2018/19 u ligi prvaka biti mjesta tek za njih dva...!!!

  • Exterminator 30.08.2016.

    Sad još samo fali bakljava @gladijator da se oglasi po pitanju ovog nazovi pojačanja..inace jedan je Albanac a jedan 50/50 ...nakrkao ga bre srbin

Komentiraj...
Vidi sve komentare