To je to što me zanima!

'Dinamo sigurno pobjeđuje 2-0 i prolazi skupinu EL-a'

Sigurno će pobijediti Anderlecht. Bit će 2-0 za Dinamo i uvjeren sam da će proći skupinu, rekao je Boško Balaban, bivši napadač Club Bruggea
Vidi originalni članak

Boško Balaban u belgijskom je nogometu ostavio veliki trag. Svojim igrama i golovima u Bruggeu je često znao namučiti nogometaše Anderlechta, prvog Dinamovog protivnika ove sezone u Europskoj ligi. Iz Club Bruggea je došao u Dinamo iz kojeg je potjeran krajem prošle sezone te je belgijskim novinarima bio prvi izbor za komentar utakmice Dinama i Anderlechta.
- Dinamo je tehnički strašno jak i odlično posložen. U napadu imaju vješte nogometaše poput mladog Brazilca Sammira i Čileanca Moralesa, no najveća opasnost dolazi od Marija Mandžukića, reprezentativca koji izuzetno lako zabija golove. U obrani su glavni Robert Kovač, bivši igrač Juventusa, i Leandro Cufre, bivši reprezentativac Argentine. Na golu je iskusni Tomo Butina, moj bivši suigrač iz Bruggea, koji sa 35 godina još uvijek brani odlično - rekao je Balaban belgijskom novinaru koji ga u uvodu zove 'Super Boško'. Iako se s Dinamom rastao na ružan način, Boško je uvjeren u prolaz dalje i pobjedu na startu svojih bivših suigrača.
- Dinamo sigurno pobjeđuje Anderlecht. Bit će 2-0 za 'Modre'. Prolazak dalje iz skupine nije san. To je realna mogućnost. Ne znam kakav je Temišvar, no gledao sam Ajax i nisu me zadivili - završio je bivši reprezentativac Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Plavi_92 16.09.2009.

    ako ih je on mučio u belgijskom prvenstvu onda dinamo pobjeđuje bez po muke.

  • splico2 16.09.2009.

    ako bosko komentira kao sta je igrao u englekoji ligi di je proglasen promasajem stoljeca onda ce dinamo dobro proci.hahaha...

  • Hrvatska 16.09.2009.

    Splicco odi rađe komentirat tekstove u kojima se govori kak ste napokon preskočili istru i lokomotivu

Komentiraj...
Vidi sve komentare