To je to što me zanima!

'Dinamo, to smo mi': Ako klub ne prihvati zahtjeve, ide - sud

Udruga se zalaže za ustroj kluba po članskom modelu "jedan član, jedan glas", a podršku su joj dali nekadašnji kapetani Dinama Dario Šimić, Tomo Šokota, Igor Bišćan, Silvio Marić, zatim i BBB
Vidi originalni članak

Predstavljanje udruge članova GNK Dinamo Zagreb, pod imenom "Dinamo to smo mi" održalo se u ponedjeljak (16.4.2018.) u dvorani Matis Absolut lounge. “Dinamo to smo mi” je udruženje članova Kluba koji će na potpuno afirmativan način nastaviti dosadašnje pokušaje za povratak Dinama svim njegovim članovima i navijačima.

VIDEO

Nastavak je to borbe koju su do sada vodili Dinamovi navijači Bad Blue Boysi, građani okupljeni oko inicijative "Zajedno za Dinamo", četiri kapetana pod nazivom "Za naš Dinamo" te svi članovi malonogometnog kluba Futsal Dinamo koji već četiri godine uspješno funkcionira prema članskom modelu "jedan član, jedan glas".

Na samom predstavljanju vodstvo udruge objasnilo je koji su im motivi za pokretanje udruge te pročitali proglas za javnost. Nakon predstavljanja vodstva i planova udruge članovi GNK Dinamo potpisali su zahtjeve koji će u narednim danima biti uručeni Klubu. Na predstavljanju se pojavio velik broj članova Dinama i nije bilo mjesta za sve koji su htjeli sjesti, a podršku su im dali, između ostalih, Dario Šimić, Tomislav Šokota Antonio Franja, Matija Capar i ostali igrači Futsal Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mestar 16.04.2018.

    Sve sto gazde ne blagoslove nema sasu da uspije.Cudna su neprofitne udruge gdje drzava sve placa a pojedinci trpaju u svoje dzepe bilo profita ili ne bilo i zive na racun kluba ali ne odgovaraju za nista.

  • 16.04.2018.

    pa nek kupiju dionice kod privatizacije i stvar riješena

  • raybruges 16.04.2018.

    Kaj boysi još postoje kao navijačka grupa ?! Nisam fakat znao za ovu činjenicu . Koliko ja znam postoji još samo jedna šačica klinaca . Oni vode neke svoje privatne ratove na naredbu nekih židova i ekipe sa Iblerova trga . Ja sam čudo da ih starija ekipa ne hebe ni 2 posto ! Jednostavno nema ih na mapi . Bojkot Boysi .

Komentiraj...
Vidi sve komentare