To je to što me zanima!

Dinamu u Europi sudi Bask: Ovo mu je sedma europska utakmica

Rođen je u Bilbau, a bit će mu to treća utakmica u Konferencijskoj ligi. Ove sezone sudio je utakmicu Legije i Zrinjskog (2-0), a u Europskoj ligi ima tri susreta. No, na najvišoj europskoj stepenici još nije dobio priliku
Vidi originalni članak

Dinamo će na Maksimiru u posljednjoj utakmici grupne faze Konferencijske lige dočekati kosovski Ballkani, a pravdu će dijeliti zubni tehničar, Ricardo de Burgos Bengoetxea (37) kojem će ovo biti sedma europska utakmica.

DONEDAVNI KOSOVSKI IZBORNIK ZA 24SATA Dinamo protiv Ballkanija skida prokletstvo zadnje utakmice? 'Kosovari će biti impresionirani'

Rođen je u Bilbau, a bit će mu to treća utakmica u Konferencijskoj ligi. Ove sezone sudio je utakmicu Legije i Zrinjskog (2-0), a u Europskoj ligi sudio je tri susreta. No, na najvišoj europskoj stepenici još nije dobio priliku i tek gradi put prema Ligi prvaka.

Svojevremeno je sudio Rijeci kad su pobijedili protiv Aberdeena (2-0), a tad je na klupi Rijeke sjedio bivši trener Dinama Igor Bišćan. I ostatak sudačke postave je iz Španjolske - pomažu mu Francisco i Nunez, a u VAR sobi su Jose Luis Munuera kao glavni te Mario Melero Lopez kao asistent VAR suca.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 13.12.2023.

    danas je naš dinamo objavil spot sa ikonom zagreba piijovičkom kak poziva sve nas da se skupimo na tekmama protiv balkanija i Hajduka kak smo se mi purgeri skupil na njenim koncertima.,Hambi bu ljubomoran na našu zagrebačku ikonu priijovičku.

  • 13.12.2023.

    A vidi ovog sta krade tuđe profile muku ti milu.Ovaj nema zivot pa se igra ovde

Komentiraj...
Vidi sve komentare