To je to što me zanima!

Dinamo u problemu: Za Šahtar su upitni Petković i Ademi!

Bruno Petković je zbog udarca u gležanj morao napustiti igru u Cardiffu u 64. minuti. Nakon povratka u Zagreb, završio je na terapijama, on i kapetan Ademi moraju na magnetsku rezonanciju
Vidi originalni članak

Gležanj! Taj dio tijela najveća je muka Nenada Bjelice ovih dana, najveći problem Dinama. Bruno Petković i Arijan Ademi, dvije važne karike, dva ponajbolja igrača hrvatskog prvaka, vratila su se ozlijeđena s reprezentativnih okupljanja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ademi se ozlijedio u pobjedi njegove Makedonije protiv Slovenije u Skoplju. Dobio je jak udarac u gležanj, zbog toga je propustio nedjeljnu utakmicu protiv Poljske u gostima. Kad se vratio u Zagreb, Arijan je završio na terapijama. Dobra je vijest da je u Makedoniji obavio rendgen, koji je pokazao kako nema ozbiljnog oštećenja na gležnju, ali svejedno mora ići na magnetsku rezonanciju.

Na magnetsku rezonanciju ide i Bruno Petković. I on je nakon povratka iz Cardiffa završio na terapijama. Ozljeda je ista, dobio je jak udarac u gležanj. Bruno Petković je zbog tog udarca morao napustiti igru u Cardiffu u 64. minuti. Vjerojatno ga Zlatko Dalić ne bi izvukao iz igre da se nije ozlijedio.

Ademija je gležanj proteklih dana nakon udarca jako bolio, ali je u utorak ipak bio bolje. Dinamo u petak gostuje kod Gorice u HNL-u. Ovaj dvojac će gotovo sigurno propustiti tu utakmicu, ali puno je važniji idući utorak. Zagrepčani tada u 3. kolu Lige prvaka gostuju kod Šahtara u Harkivu.

To bi mogla biti ključna utakmica u borbi za drugo mjesto u skupini, a Bjelici su za Ukrajinu upitna dva stožerna igrača. Počela je utrka s vremenom. Nenad Bjelica i Dinamovi navijači se nadaju kako će magnetska rezonancija proći dobro, kako će pokazati da ozljede nisu teške i kako će se dvojac stići oporaviti u ovih tjedan dana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Exterminator 16.10.2019.

    Ma igrat će šta vam je , B Petković je već sada 90 % ok ... Ademi možda pauza do kraja tjedna , Petko bi već mogao igrati protiv Gorice

  • filipcheek 15.10.2019.

    Odma magnetska, kako novci vrte sve, a i oni su ipak bitniji i korisniji ljudi od nas obicnih smrtnika

  • biberrr 15.10.2019.

    Bez Ademija mi centar nećemo preći u Ukrajini. Petka još može mijenjati Gavro ili Hajro,al za Ademija nemamo prave zamjene,olako smo pustili Šunjića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare