To je to što me zanima!

Dinamo upozorio: Ulaznice za susret u Milanu se preprodaju

GNK Dinamo dobio je informacije i saznanja o određenom broju ulaznica za utakmicu Lige prvaka Atalanta BC - GNK Dinamo koje se nalaze u neovlaštenoj preprodaji na crnom tržištu
Vidi originalni članak

Na Giuseppe Meazzi bit će 4000 navijača Dinama. Ulaznice su rasprodane u dva dana. Dinamo u Milanu kod Atalante gostuje u utorak 26. studenog. Neki od onih koji su kupili ulaznice, prodaju ih po većoj cijeni na crnom tržištu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo je na preprodaju ulaznica upozorio na svojim službenim stranicama. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

GNK Dinamo dobio je informacije i saznanja o određenom broju ulaznica za utakmicu Lige prvaka Atalanta BC - GNK Dinamo koje se nalaze u neovlaštenoj preprodaji na crnom tržištu i na online servisima koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo.

Prema uputama talijanskih vlasti upozoravamo sve navijače koji su kupili ili koji će kupiti takve ulaznice da neće moći ući na stadion San Siro u Milanu zbog personalizacije svake ulaznice i osobnih podataka koji moraju biti istovjetni na ulaznici i na osobnom dokumentu s kojim navijači ulaze na stadion.

Policija je obaviještena o saznanjima o preprodaji određenog broja ulaznica, što je u načelu kažnjivo prema Prekršajnom zakonu.

GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ACE 20.11.2019.

    Em sto ce netko kupit te karte od preprodavaca em nece znati ili vec zna da ne moze uci na tudje ime na stadion, pa ce ostat vani a i sam znam da na maksimiru pustaju na tudje ime, nije bilo prvi put

  • 20.11.2019.

    Hoce itko kupiti kartu? 😂😂

  • tony38 20.11.2019.

    organizacija vam je bila nula bodova....čekao sam.od 6 ujutro i jedva došao na red...Zasto niste stavili da jedna osoba moze uzet 4 karte?

Komentiraj...
Vidi sve komentare