To je to što me zanima!

Dinamo 'zagrizao' za mladu zvijezdu Crvene zvezde, a Milan se počeo raspitivati oko Majera

Nikola Knežević ima 18 godina, a skaute Dinama oduševio je na Kupu prijateljstva. Ima i hrvatsko državljanstvo, a direktor Crvene zvezde tvrdi kako je Dinamo za njega već ponudio milijun eura...
Vidi originalni članak

U Maksimiru i dalje nema velikih "bombi" oko ljetnog prijelaznog roka. Damir Krznar skratio je svoj igrački kadar, njegova je momčad započela pripreme u Moravskim Toplicama. Dapače, pred "modrima" su tijekom vikenda i prve pripremne utakmice, Zagrepčani će u subotu zaigrati protiv slovenskog prvaka Mure, a u nedjelju se obračunati s Mariborom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Damir Krznar u tim će dvobojima rotirati kadar, priliku će dobiti svi zdravi igrači, a do kraja priprema u Sloveniji "modri" će još zaigrati protiv slovačkog Sereda (24. lipnja) i Rostova (28. lipnja). No, vratimo se prijelaznom roku, u redove hrvatskog prvaka za sada je stigao samo Duje Čop, a čini se kako novih lica u Dinamu neće biti tako brzo.

Ipak, kako susjedni mediji tvrde, Dinamo je zainteresiran za Nikolu Kneževića, 18-godišnjeg veznjaka Crvene zvezde. Nikola Knežević briljirao je na nedavnom Kupu prijateljstva u Zlatiboru gdje je Crvena zvezda u finalu svladala (2-0) baš Dinamo. Mladi veznjak bio je jedan od ponajboljih igrača Crvene zvezde na tom turniru, a zabio je i četiri pogotka.

- Za sve naše igrače se svi redom raspituju, pa za Kneževića je Dinamo rekao 'evo vam odmah milijun eura' - poručio je direktor Crvene Zvezde Zvezdan Terzić.

A Srbi pišu kako je Dinamo za mladog igrača već ponudio Crvenoj zvezdi milijun eura i 30% od sljedećeg transfera. Dapače, u Crvenoj zvezdi je odmah zavladala panika, čelnici kluba plaše se kako bi mogli izgubiti igrača 10. ožujka 2003. godine. A zanimljivo, Knežević prema nekim informacijama ima i hrvatsko državljanstvo.

Iz Italije nam pak dolaze informacije kako se Milan počeo raspitivati za Lovru Majera. Talijani i dalje u svoje redove dovoditi mlade igrače iz cijeloga svijeta, a sada su im za oko zapela dva igrača - Lovro Majer i napadač Lillea Jonathan Ikone. Jasno, u ovoj priči nema još nikakvih službenih informacija, ali Talijani sve više pišu o veznjaku Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • franjojelecj412@gmail.com 23.06.2021.

    Samo veliku lovu za Majera ili ostanak.To je jako dobar igrac.Steta ga dati za male novce.

  • Superheroj s Podunavlja 18.06.2021.

    Dva kluba sličnih imena... Hmm...

  • DenisKešić 18.06.2021.

    tata je povezao dva bratska kluba

Komentiraj...
Vidi sve komentare