To je to što me zanima!

Dinamov Damir Vrbanović novi arbitražni sudac Fife

Dinamovog direktora Damira Vrbanovića Fifa je imenovala novim arbitražnim sucem, a sam Vrbanović objasnio je koliko je to velika stvar
Vidi originalni članak

Dinamov direktor Damir Vrbanović izabran je na Arbitražni sud Fife, a koliko je to veliko priznanje objasnio je novoizabrani arbitražni sudac Vrbanović.
- Veliko je to priznanje za Hrvatsku, Dinamo i mene. Ponajprije zbog toga što se u taj sud izabiru ljudi iz nacionalnih saveza, a ne iz klubova - kaže Vrbanović čiji je staž u Fifi očito dovoljno dug da ga se postavi na tako važnu funkciju.
No brzo se Dinamov direktor okrenuo u hrvatsku nogometnu stvarnost, a ona je izbor novog predsjednika Udrge prvoligaša.
- Ne zanima nas to. Mi ionako nemamo svog kandidata, a ja niti ne znam tko se kandidirao za predsjednika. Jedino što nas zanima je koliko je Dinamo zaradio od projekta 'Volim nogomet' - priča Vrbanović, koji još očekuje kaznu za neprimjereno ponašanje u slavlju dinamovaca prilikom osvajanja naslova prvaka.
- Ma nije to uopće tako bilo, a i ispričao sam se svima koje sam uvrijedio. Ništa me više osim toga ne zanima. Za koji dan očekujemo i izvješće Uefe za stanje maksimirskog stadiona te ćemo tek onda krenuti u popravljanje nedostataka - završio je novi arbitražni sudac.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • chevaper 16.06.2009.

    ahaha iducu utakmicu dinamo-hajduk sudi Overebo...

  • alo_mačko 16.06.2009.

    sad vidite kakva je FIFA kad na takve pozicije stavlja ovakve \"ljude\"...

  • barkley 16.06.2009.

    ljigavac

Komentiraj...
Vidi sve komentare