To je to što me zanima!

Dinamov desni bek oduševio na susretima U-19 reprezentacije

Tin Hrvoj na desnom je boku odigrao sve tri utakmice za Dinamo II na početku druge lige. Bio je odličan u posljednjem srazu protiv Hrvatskog dragovoljca. Sad je igrao za U-19 hrvatsku reprezentaciju
Vidi originalni članak

Tin Hrvoj još je jednom pokazao kako je budućnost Dinama i hrvatske reprezentacije na desnom boku. Oduševio je igrajući za U-19 reprezentaciju u utakmicama protiv Rusije 0-0 i Francuske 1-1.

Tu reprezentaciju vodio Josip Šimunić, a Hrvoj je na desnom boku pružio dobre partije. Sjajno Hrvoj igra i za svoj Dinamo II na početku nove drugoligaške sezone.

Odigrao je sve tri utakmice, od prve do posljednje minute, a posebno je dobar bio u zadnjem srazu kad je Dinamo II na Hitrec-Kacijanu pobijedio Hrvatski dragovoljac 1-0.

Hrvoj je kao desni bočni započeto akciju za pobjednički gol "modrih". Trener Igor Jovićević itekako može biti zadovoljan njegovim partijama na početku sezone. Riječ je o 18-godišnjem igraču, koji je prošle sezone igrao za Dinamo u juniorskoj Ligi prvaka.

Oduševio je u nekim utakmicama, pogotovo protiv Lokomotiv Moskve u Zagrebu. Zbog toga je ruski klub odmah reagirao, htjeli su ga dovesti, ali Hrvoj je ostao u Maksimiru.

S Dinamom Hrvoj ima ugovor do lipnja 2021. godine. Sjajno je krenuo u novu sezonu, nije ga slučajno htio dovesti jedan od najvećih ruskih klubova.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Vladovladić_1 11.09.2019.

    Počele je Dinamova propagandna mašinerija. Evo novog Ćorića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare