To je to što me zanima!

Dinamov dragulj na naslovnici u Portugalu: Olma želi Benfica

Kako prenose portugalski mediji, mladi dinamovac Dani Olmo (21) na meti je Benfice i Porta. Klub sa Luza nešto je zainteresiraniji, a Dinamo za svog igrača traži 25 milijuna eura
Vidi originalni članak

Sve je izvjesnije kako će Dani Olmo (21) u nadolazećem prijelaznom roku otići iz Dinama, a sve je više zainteresiranih za mladog španjolskog reprezentativca.

Olma bi u svojim redovima voljeli vidjeti Dinamovi protivnici iz ovogodišnje osmine finala Europske lige, portugalska Benfica. Dani je svojim dobrim igrama 'zapeo za oko' direktoru kluba Ruiju Costi te treneru Bruni Lageu. Za njega već imaju predviđeno mjesto 'osmice' u 4-4-2 formaciji jer ima odličan pregled igre kao i mogućnosti dodavanja, a može i zaigrati iza napadača.

No, svjesni su kako će za Olma morati 'odriješiti kesu'. Dinamo traži 25 milijuna eura za Olma, a Portugalci se nadaju kako će veznjaka u svoje redove moći dovesti i za 20 milijuna. Ipak, teško će im to poći za rukom jer su interes za Olma pokazali i Bayern, Milan, Juventus, Arsenal i Borussija Dortmund koji će vjerojatno ponuditi željenu svotu Zagrepčanima.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • adam81 30.05.2019.

    Eto Mamić sa Olmom rješio svoj izmišljeni dug i navodnu krađu od Dinama,i šta ćemo sad?Majmuni pustite genijalca da radi kad zna

  • 30.05.2019.

    Ajmo rasprodaja

  • domaći špek 30.05.2019.

    Vise ne valja felix

Komentiraj...
Vidi sve komentare