To je to što me zanima!

Dinamov 'klinac' na meti je velikog Reala iz Madrida...

Alen Halilović(13) na meti je Real Madrida! 'Mali' igra na poziciji zadnjeg veznog, a sin je bivšeg igrača Dinama, sad trenera Seada Halilovića
Vidi originalni članak

Dinamova omladinska škola o kojoj se govori u superlativima, opet je u centru pažnje. Mlada nada, Alen Halilović(13) na meti je velikog Real Madrida! 'Mali' igra na poziciji zadnjeg veznog, a sin je nekadašnjeg igrača, a danas trenera u Omladinskoj školi, Seada Halilovića. Španjolski mediji pišu o Haliloviću junioru, a kako kažu, čak je i bio četiri dana u Madridu, te 'oborio s nogu' tamošnje stručnjake, pišu Sportske novosti.
- Vrlo je pametan dječak, sjajnih predispozicija. Mogao bi postati senzacija i ne smijemo dopustiti da nam izmakne, iako mnogi u toj dobi 'nestanu' u razvoju. On bi mogao bit iznimka jer loptom upravlja poput Messija - rekao je Realov skaut za ovu regiju. Sve mlađe kategorije Dinama nalaze se na prvom mjestu u svojim prvenstvima, a Modre dragulje traže i 'najveći'. Primjer su Filip i Luka Leko, koji su trebali u Aston Villu, no klub je stopirao odlazak dvojice kadeta. Čini se kako u Maksimirskoj 128 ne trebaju brinuti za budućnost.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Galiptor_1 02.06.2011.

    Meni on i nije nesta posebno..ja sam igro par puta protiv njega i nije mi bas nista pokazo,proso sam ga par puta,nije mi ni mogo prdnut,malo mu je mana jer je premali..ja igram za puno manji klub od dinama pa me niko ne zove..lako njemu jer je ko klinac kreno za dinamo..da sam ja tak kreno sad bi ja bio na probi u realu ali ovaj klub u kojem ja igram malo ko nas gleda a svi su mi rekli da imam talenta..ja kazem kad sam igro protiv njega nije nis pokazo..pukno jedanput na gol i fulo..

  • LukaLacko 21.01.2010.

    GLADIATOR kaj nisi skuzio kakvu politiku vode,prodaju svog klinca negdje i onda ga kupe kad postane jedan od najboljih igraca na svijetu,to mislim na fabregasa...ocito im nije bio dovoljno dobar kad su ga prodali u arsenal,a sad ga zele natrag...bas super politika kluba

  • championreal 21.01.2010.

    nek mali prijeđe i nek si ostvari najveći san..

Komentiraj...
Vidi sve komentare