To je to što me zanima!

Dinamov "krvnik" Perica: Sad moram zabiti gol i Hajduku...

Zadrovu junaku iz Kupa najdraži je klub engleski Everton, a igrački idol Zlatan Ibrahimović. Rekao je kako se nada da će igrati protiv Hajduka i zabiti im gol
Vidi originalni članak

Nakon izbacivanja Dinama iz Kupa Zadrani su sazvali konferenciju za novinare i dakako doveli junaka utakmice, strijelca dva gola, 17-godišnjeg Stipu Pericu.

- Mali Perica od sedme je godine u NK Zadru. Naglo je izrastao i nije imao dobru koordinaciju, ali je istodobno bio jako nadaren i mi smo mu bili podrška - tim riječima predstavio ga je direktor Josip Bajlo, a s pohvalama je nastavio i trener Ferdo Milin.

- Da Perica nije talent, ne bi ni igrao jučer protiv Dinama. Ali nije samo on talent. Muić koji je igrao prvi put uzeo je 20 lopti. Svi su igrali dobro i dva smo gola primili zbog svoje greške. Na kraju smo dobili jer smo igrali nogomet. Nisam vodio ni Mršića, ni Ćurjurića, ni Suraća, a ovi koji su igrali, grizli su još i više. I proglas BBB-a koji nas je pozdravio govori o našoj pobjedi - rekao je Milin i prepustio mikrofon novom velikom zadarskom talentu.

- Nisam cijelu noć spavao od bolova nakon utakmice. Nadam se da ću zaigrati i protiv Hajduka i opet zabiti. Jer, ako ne dam opet gol, sve će se zaboraviti - odmah u glavu ispalio je Perica pa spremno odgovarao novinarima da mu je najdraži klub Everton, a najbolji igrač Ibrahimović.

- Sad sam upravo došao iz škole s nastave. Nisam je mogao pratiti jer smo samo surfali po internetu i gledali što piše na portalima. Sad me valjda traže u školi - smijao se 17-godišnjak koji je prvi put istrčao u prvih 11 i presudio najjačoj hrvatskoj nogometnoj momčadi.

Za kraj je naglasio:

- Ni za Hajduk ni za Dinamo, uvijek sam navijao samo za Zadar!

Idi na 24sata

Komentari 15

  • adrijana_volim_te 01.11.2012.

    E jest nasao idola u Ibrahimovicu, mali ostavi se nogometa, pa da si bar rekao Modric idol ili Chop nekako bi znao da nesto znas, ovako ispada da nemas pojma o nogometu!

  • 1965 31.10.2012.

    Ni za Hajduk ni za Dinamo, uvijek sam navijao samo za Zadar! CARE!

  • Viktor Budaković 31.10.2012.

    Pero ma možeš ti zabiti gol i Hajduku,ali samo da bude utješni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare