To je to što me zanima!

Dinamov manevar je uspio, Bjelica vodi derbi s Hajdukom

Pošta sa žalbom nije doputovala do HNS-a ni do danas poslije podne, pa se Komisija za žalbe ne može sastati prije utakmice s Hajdukom, koja se igra u srijedu od 19 sati
Vidi originalni članak

Nenad Bjelica vodit će derbi na Poljudu u srijedu od 19 sati. Dinamov je manevar uspio i trener će svoju suspenziju odraditi nakon dvije najveće utakmice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Što se, dakle, dogodilo? HNS-ov disciplinski sudac Alen Klakočer odrapio je Bjelici mjesec dana suspenzije zbog vrijeđanja sudaca nakon poraza u Osijeku 1-0.

Bjelica se ispričao, a Dinamo najavio kako će iscrpjeti sve pravne mogućnosti. I krenuo...

Žalbu je klub poslao u zadnji čas prije isteka roka, prošli tjedan u četvrtak navečer. Poštom, kako se i šalju takve stvari. Ali redovnim putem, neka što dulje putuje...

Automatski je postalo jasno da će Bjelica voditi utakmicu protiv Rijeke, ali kako pošta sa žalbom nije doputovala do HNS-a ni do danas poslije podne, Komisija za žalbe ne može se sastati prije utakmice s Hajdukom, koja se igra u srijedu od 19 sati.

Komisija za žalbe, naime, sastaje se po potrebi i sami procjenjuju kojom hitnosti. Ako žalba dođe u HNS tijekom utorka, Komisija se ne može sastati isti dan, a ni na dan utakmice odlučiti da trener ne vodi momčad.

Tako su Dinamo i Bjelica, bez obzira na konačni ishod žalbe, postigli željeno. A kaznu i ako ostane mjesec dana, odradit će protiv Istre, Varaždina, Lokomotive i možda Slavena Belupa, ovisno kada suspenzija počne teći. Jer u međuvremenu je i reprezentativna stanka.

 
Idi na 24sata

Komentari 68

  • zagorac2 03.03.2020.

    nesposoban Bjelica na klupi je plus za Hajduk jer dok je Bjelica kazacok na klupi Hajduk ima sigurna 3 boda

  • Mozak 02.03.2020.

    Takav stručnjak na Dinamovoj klupi, može biti samo jedan veliki plus za Hajduka iz Splita...!

  • antonio45 02.03.2020.

    Mafija sta ces

Komentiraj...
Vidi sve komentare