To je to što me zanima!

Dinamov penicilin za velikane! Petković maestralno asistirao pored četvorice, Orša opet zabio

Oršić je primio loptu u petercu i u 56. minuti neobranjivo ju poslao u donji desni kut za 2-1 i vratio Dinamo u igru nakratko. Milan je prethodno zabio preko Girouda i Saelemaekersa, a konačnih 3-1 postavio je Pobega
Vidi originalni članak

Atalanta, West Ham, Tottenham, Chelsea i sada Milan. Dinamo ima svoj penicilin za velikane, a njegovo ime je Mislav Oršić!

Dinamo je nesretno primio gol krajem prvog poluvremenu nakon što je Josip Šutalo nesmotreno skrivio kazneni udarac, a pogodio je Giroud. Odmah na početku drugog dijela nova dekocentracija u obrani, Saelemaekers je zabio za 2-0 nakon ubačaja s lijeve strane.

Činilo se da će 'modri' potonuti, ali ne. Kada je Oršić u ovakvoj formi, nikada nemojte otpisati hrvatskog prvaka. 

Orša je prošao po lijevoj strani pa proslijedio loptu Bruni Petkoviću koji je bio u petercu. Malonogometni je zarolao loptu, čekao da mu Mislav uđe iza leđa pa mu fenomenalno proslijedio loptu vanjskom i to pored četvorice.

Oršić je primio loptu u petercu i neobranjivo ju poslao u donji desni kut za 2-1. Maignan je bio nemoćan, a Mislav je opet, po tko zna koji put, pokazao kakva je klasa od igrača. Kapa dolje i za Brunu Petkovića. Kada su njih dvojica na ovakvoj razini, 'modri' mogu igrati sa svima. Petko je opet onaj stari, koji uživa u nogometu, pokazuje nogometnu magiju i razlog zašto je opet u reprezentaciji.

Gol pogledajte OVDJE

Mislav je vratio Dinamo u igru, ali nažalost, nakratko. Hrvatski klub se nadigravao, no Milan je u 77. minuti povisio na 3-1 preko Pobege koji je zabio na asistenciju Hernandeza. To je bio i konačan rezultat. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 15.09.2022.

    Orša je velemajstor...Covjek ima pregled igre savršen.Stroj na terenu!!!

  • mislim 15.09.2022.

    To je sve što je napravio na ovoj utakmici al jedna lasta nečini proljeće u LP deset lopti je prodo i stavio odbranu na muke zajedno sa ivanušecom

  • 14.09.2022.

    Nema veze nemreš svaku dobit ali mi se čini da nema snage za više od 60 min a zamjene ne donose ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare