To je to što me zanima!

Dinamov poklon kapetanu: Ademi je sam sebi izradio dres

U klubu su mi prišli s tom idejom, ja sam sam dizajnirao taj dres, samo me nemojte pitati kako, haha. Ja ću sigurno uzeti jedan takav dres za sebe, a suigrači su također zainteresirani za njega, rekao je Ademi...
Vidi originalni članak

Dinamov lider i kapetan Arijan Ademi bio je ovu zimu na korak od odlaska iz Maksimira. Htio ga je Real Betis, to je otpalo, a onda je ozbiljno za njega zagrizao njegov bivši trener Kruno Jurčić koji trenira Al Nasr. Arijan je dogovorio sve uvjete s klubom iz Emirata, ali srce mu nije dalo da napusti Zagreb nakon deset godina karijere. Ovo mu je bio možda i posljednji vlak za inozemstvo, ali Ademi je siguran u svom naumu da karijeru završi u Dinamu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako bi mu se zahvalili na svemu, hrvatski prvak mu je ponudio poboljšani, petogodišnji ugovor i uz to su mu napravili i posebnu 'limited edition' seriju dresova.

Tu će se na rukavima nalaziti njegov lik, Ademi je sam dizajnirao te posebne dresove, a u prodaji (po 799 kuna) bit će ih - 199. Oni će se moći kupiti u Dinamovom Web shopu,

- U klubu su mi prišli s tom idejom, ja sam sam dizajnirao taj dres, samo me nemojte pitati kako, haha. Ja ću sigurno uzeti jedan takav dres za sebe, a suigrači su također zainteresirani za njega. Ne znam ni sam je li malo ili puno tih 199 dresova, hoće li ih uopće netko kupiti, vidjet ćemo - rekao je reprezentativac Sjeverne Makedonije. 


 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Žuja__1 03.02.2020.

    Nadam se da ću uspjet dohvatit jedan od tih 200 💙

  • __Che__ 03.02.2020.

    Jel to onaj sto igra pod nedozvoljenim supstancama?

  • MateCro 03.02.2020.

    Svaka čast. Zasluženo 💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare