To je to što me zanima!

Dinamova 'petarda' Slaviji, Mamić počastio tamburaše

Drugu utakmicu u novoj sezoni 'modri' su odigrali na slavlju 85. godišnjice Slavije iz Pleternice. Prvijence su zabili Krstanović i Alispahić, ali Mamić je opet ukrao 'show'
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama gostovali su u Pleternici kod trećeligaša Slavije pred 4 tisuća ljudi povodom 85. rođendana kluba.

Svoje prve golove u 'modrom' dresu zabili su Ivan Krstanović koji je dvaput tresao mrežu te Mehmed Alispahić. Fatos Beqiraj je povisio na 4-0 do isteka poluvremena, a za konačnu 'petardu' pobrinuo se Antun Palić u nastavku utakmice. Vrlo dobro je odigrao novopristiglo pojačanje iz Bayera Domagoj Vida te Jerko Leko u prvom dijelu.

- Zadovoljan sam posebno prvim poluvremenom. Dinamu su potrebne ovakve slabije utakmice, ali treba pojačati intenzitet - rekao je trener 'modrih' Krunoslav Jurčić.

No, utakmicu je zasjenio izvršni predsjednik Zdravko Mamić koji je ponovo bio u svečarskom raspoloženju. Tamburaše je ponovo častio stotinama eura, a slavonski izlet završio se poznatom 'Ne dirajte mi ravnicu'.

- Kad ove sezone uđemo u Ligu prvaka, obećajem da ćemo svake godine na otvaranje sezone doći ovdje - rekao je dobro raspoloženi Mamić.

Dinamo u nedjelju počinje s drugim dijelom priprema u Mariboru.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • SpužvaBobSkockani 24.06.2011.

    bolje trčat za Maminjom s tamburicom u ruci nego radit svaki dan 8 sati u tvornici il luci

  • marban 24.06.2011.

    ...ovaj samo časti ponekog psovkama i proklinjanjem, ponekog novcima i svojm velikodušnoću, a nas časti svojim gadljivim beskrupuloznim primitivnim ponašanjem bahatog provincijalca pijanog od moči i vlasti nad Hrvatskim nogometom

  • Luce_90 24.06.2011.

    Šta sad ima tu loše sto je covjek stavio paru sviracima na zice,bilo bi tek zalosno da nije.Trebaju i ti svirci zaradit nekak,zato svaka cast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare