To je to što me zanima!

Dinamova publika kupnjom ulaznice pomaže Vukovaru

Od svake će se ulaznice deset kuna izdvajati za pomoć Vukovaru, a igrači, stručni stožer i Uprava već su izdvojili za Dječju bolnicu u Klaićevoj
Vidi originalni članak

Od utakmice protiv Zadra, koja je na rasporedu u nedjelju, pa sve do kraja 2009. godine po 10 kuna od svake ulaznice koju proda Dinamo će dati za pomoć Vukovaru. U klubu vjeruju da će prikupiti oko 1,5 milijuna kuna.
I dok će se humanitarnim radom u ovom slučaju baviti navijači i klub zajedno, u četvrtak su nesretnijima od njih pomagali igrači. Tomo Šokota i Tomislav Butina sakupili novac među igračima, članovima stručnog stožera i Uprave, te ga odnijeli u Dječju bolnicu u Klaićevoj ulici.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mirni1 21.11.2008.

    bojim se da nije točno. dinamova publika kupnjom ulaznice pomaže mamićima

  • user_19478 21.11.2008.

    Bravo Dinamo!!! Samo ti novci neka budu namjenski da se poslije zna da su zbilja iskorišteni ,neka se zna za šta je iskorišteno jer i u Vukovaru puno iz donacija pokradu!!! Možda nama ova riječ pokradu ružno zvuči ali za one koji kradu je preblaga!!!

  • Mihaljevic 21.11.2008.

    To je lijepo... Samo ako se tako sta bude radilo u Osijeku onda Vukovar nece imati neke pomoci od toga, jer svi znamo da svi na Osijekove utakmice ulaze s pozivnicama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare