To je to što me zanima!

Dinamova skupina: Fenerbahče s dva komada ispratio Spartak

Dinamo je u drugom kolu Europske lige svladao Anderlecht u gostima 2-0, a u drugom susretu skupine D Fenerbahče je slavio protiv Spartaka iz Trnave, sljedećeg Dinamovog protivnika u Europi
Vidi originalni članak

Dinamo je fantastičnom igrom u Bruxellesu došao do druge pobjede u Europskoj ligi. U drugom kolu grupne faze Modri su rezultatom 2-0 svladali Anderlecht u gostima.

Osim Dinama, u skupini D slavio je i Fenerbahče. Nakon poraza u Maksimiru, uspjeli su Turci doći do prva tri boda pobjedom 2-0 protiv Spartaka iz Trnave. Oba gola za Fener zabio je Islam Slimani.

Prvo je u 52. minuti pokazao pribranost i nakon manjeg kiksa protivničkog golmana pospremio loptu u gol. Konačni rezultat postavio je u 69. minuti. Dobro je ispratio centaršut Andrea Ayewa i glavom zabio u donji lijevi kut.

ANDERLECHT - DINAMO 0-2 MegaDinamo! Pao i Anderlecht, plavi jure prema euro proljeću!

 

Dinamo je sa šest bodova na prvom mjestu u skupini. Prate ga Fenerbahče i Trnava s po tri boda, a Anderlecht je nakon prva dva kola i dalje na nuli. Utakmice trećeg kola igrat će se 25. listopada. Modri idu u goste Trnavi, a Anderlecht i Fener snage će odmjeriti u Belgiji. Dinamo potom kod kuće dočekuje Spartak (8. studenog).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • komentator__Luka 04.10.2018.

    sve super, dinamo dobio fener i anderleht, trnava dobila anderleht i fener trnavu!

  • Serđo Ramoz 04.10.2018.

    Proljeće je a u meni nemir

  • Agramovac88 04.10.2018.

    Cekaj.. Ovaj Spartak, kaje to klub iz Trnave kraj Dubrave?

Komentiraj...
Vidi sve komentare