To je to što me zanima!

Dinamovci: Hvala navijačima na odličnoj atmosferi i podršci

Dinamu je pobjeda nad Splitom u 23. kolu HNL-a bila 76. uzastopna domaća utakmica u prvenstvu bez poraza, što je veliki podvig. Gledalo ju je 1207 ljudi
Vidi originalni članak

Dinamo je u 23. kolu HNL-a stigao do još jedne pobjede. Dobrom igrom "modri" su došli i do nova tri boda, a danas su pobijedili Split 2-0. Strijelci su bili Henríquez (iz penala) i Junior Fernandes.

- Naravno da sam sretan zbog pobjede i svog gola. Bili smo bolja momčad, dominirali, stvarali puno prilika i na kraju zasluženo došli do pobjede. Moja igra? Naravno da sam zadovoljan, osjećam se sve moćnije i siguran sam da ću se nastaviti dizati s vremenom. Čestitam suigračima na dobroj igri - rekao je strijelac Fernandes, a nadovezao se kapetan Arijan Ademi:

- Sretan sam zbog nove pobjede jer smo odigrali stvarno dobru utakmicu i zasluženo upisali tri boda. Split je dosta čvrsta i kvalitetna momčad, ali kad smo mi na ovakvoj razini kao danas, nisu nam mogli ozbiljnije zaprijetiti. Imali smo lijepu podršku s tribina i hvala svim navijačima na sportskoj atmosferi i podršci.

Dinamu je to bila 76. uzastopna domaća utakmica u prvenstvu bez poraza, što je veliki podvig. Nažalost, ponovno na tribinama nije bilo previše gledatelja, službene klupske brojke kažu da je bilo 1207 navijača, ali igrači ističu da je bila dobra atmosfera, što je naglasio i Machado.

- Hvala navijačima na podršci protiv Splita, svi smo sretni zbog lijepe i sigurne pobjede na Maksimiru. Bili smo bolja momčad, dobro smo igrali, kontrolirali smo igru cijelu utakmicu i ova je pobjeda apsolutno zaslužena. Bitno je da smo nastavili dobar niz u prvenstvu i mislim da je ovo dobra pozivnica svim navijačima za nadolazeće utakmice na Maksimiru - zaključio je Machado.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • piramida 01.03.2015.

    Gledanije su tekme U 20 Medvescaka nego li Dinama u prvoj hrvatskoj ligi.

  • wealdstoneraider 01.03.2015.

    Hahahahahahahaha plačem :DD

  • ibracadabra09 01.03.2015.

    "1207 navijača" na stadionu od 35 000,ovi igrači Dinama su ili navikli na broj ispod 500 pa je ovo vrhunska posjeta ili se jednostavno i sami sprdaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare