To je to što me zanima!

Dinamovci među 200 gledatelja na utakmici Lokomotive i Splita

Na tribinama se pojavilo jedva 200-tinjak gledatelja u koje ćemo ubrojiti i momčad Dinama. U Maksimiru je došao i Zahora koji je prije par dana potpisao za Lokose
Vidi originalni članak

Lokomotiva i Split su otvorili 23. kolo HNL-a. S obzirom na dosta nezanimljivu utakmicu i 'čvrstu nulu', zanimljivije je bilo izvan travnjaka. 

Na tribinama se pojavilo jedva 200-tinjak gledatelja u koje ćemo ubrojiti i momčad Dinama. Vahid Halilhodžić ih je odveo pogledati prvoligašku utakmicu koja se igrala po lijepom i ugodnom vremenu. U Maksimir je svratio i Dario Zahora, bivši igrač 'Modrih' je prije par dana potpisao za Lokomotivu. 

Remijem je Split ostao na trećem mjestu s dva boda više od Intera. Lokomotiva je na 14. mjestu sa šest bodova prednosti pred Istrom.

U subotu se igraju ostale utakmice kola, a derbi je u Kranjčevićevoj, Zagreb dočekuje Dinamo (20.10).

Minuta šutnje za Ćustića

Sve utakmice 23. kola uvod će imati minutom šutnje za Hrvoja Ćustića. 3. travnja 2008. godine Hrvoje je glavom udario u betonski zid pokraj terena na utakmici Zadra i Cibalije i nažalost preminuo...

23. kolo, ostale utakmice:

Osijek-Inter, Šibenik-H.dragovoljac, Istra-Zadar, Hajduk-Rijeka, Cibalia-Varaždin, Slaven Belupo-Karlovac

Idi na 24sata

Komentari 14

  • DARIJO31 01.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Primera 01.04.2011.

    Zar opet?! Daj ukinite HNL i napravite Regionalnu ligu, ak nikaj drugo bar bu vise gledatelja na stadionima (ak ih tak mozemo nazvat) i valjda ce biti bolja igra i kvalitetniji nogomet (onaj za gledati, a ne ovaj HOROR) .

  • _dino_ 01.04.2011.

    aahahahaha ovo je žalosno 200 gledaoca pa vise ima na županijskim ligama pogotovo u virovitičko podravskoj županiji koja je najgledanija i koja je odlica liga...ali ovaj zahora da je osto koju godinu duže u dinamu mogo je imat veliku karijeru i ima pedersku majcu

Komentiraj...
Vidi sve komentare