To je to što me zanima!

Dinamovci odali počast Arijanu Ademiju: Najveći kapetane!

Moram reći, jako mi je teško. Bio je jako mlad kad je došao, gurali smo njega i Brozovića, bude se lijepa sjećanja, a bilo je tu još toga, naročito prošlih godina, prisjetio se trenutaka s Ademijem trener Dinama
Vidi originalni članak

U Dinamo je stigao još davne 2010. i u 13 godina je postao pravi vođa, kapetan kakvog su navijači mogli samo zamišljati. Arijan Ademi (31) protiv Rijeke igra posljednju utakmicu u 'modrom' dresu i odlazi iz Dinama.

JE LI OBOJICI ZADNJA? Igra sudbine: Samo Ademi može spasiti Čačića od novog otkaza!

Kako je rekao trener Ante Čačić, ne želi propustiti priliku za osigurati financijsku egzistenciju dok je još u godinama kad može pružati partije na vrhunskoj razini. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moram reći, jako mi je teško. Bio je jako mlad kad je došao, gurali smo njega i Brozovića, bude se lijepa sjećanja, a bilo je tu još toga, naročito prošlih godina. Ostaje ljudska praznina na koju neko mora uskočiti, prilika je to malo starijim igračima, ali ima i mlađih koji naginju prema tome. Teško mi je govoriti o imenima, na sličnoj poziciji je dugo godina igrao Mišić, ali imamo igrače koji su senatori: Ristovski, Petković, Livaković, mlađih igrača koji dolaze. Ali da imamo zdravu jezgru, imamo - rekao je Čačić u najavi susreta.

A pozdravljaju kapetana na odlasku sadašnji i bivši suigrači poput Mislava Oršića, Nikole More, Josipa Mišića, Marka Tolića...

-Najveći kapetane - njihova je poruka.

KOMENTAR Kapetane, Dinamo je tvoj dom, vrati se brzo i izaberi si funkciju

Ademi je u dresu Dinama do utakmice s Rijekom odigrao 358 utakmica, zabio je 41 gol i 30 puta asistirao. Na Maksimiru je osvojio 11 naslova prvaka i četiri Kupa.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • muke mi ježove 19.03.2023.

    Odličan čovijek svako mu dobro želim

  • 19.03.2023.

    Čivša kalamoč….ota čivša femnen pil…

  • zaweb 19.03.2023.

    Bolje Kina nego Čačić....e moj Dinamo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare