To je to što me zanima!

Dinamovci se borili protiv organizacije, ali i Viktorije

Nogometaši Dinama u Austriji imaju u najmanju ruku čudan tretman. Zbog predostrožnosti su za otkazani susret s Viktorijom saznali u 'pet do 12'
Vidi originalni članak

Dinamo se u Austriji, zbog 'grijeha' huligana iz prošlosti, bori protiv dva protivnika. Dakako, suparničkih momčadi, ali i čudne organizacije. Organizatori austrijskih priprema izvukli su pouku te dogovaraju rasporede i Dinamove protivnike u hodu. Rekli bi u '5 do 12'. Kao što je bio slučaj s ukrajinskim Metalurgom, 'modri' su za već prije otkazani susret s Viktorijom iz Plzena saznali doznali u zadnji čas. Policija im je rekla da budu spremni u 15.15 sati kad će ih odvesti busom na mjesto odigravanja utakmice. Dinamovci su otišli u nepoznato, a u hotel su se vratili s porazom 2-1. Jedini gol za zagrepčane postigao je Ilija Sivonjić u 77. minuti za izjednačenje.
- Kad imaš toliko čistih prilika i ne iskoristiš ih, protivnik te dočeka – rekao je trener Velimir Zajec za Večernji.
Dinamo još treba odigrati susrete s Olympiacosom i i Lech Poznanom 1. i 4. srpnja, no sudeći po organizaciji, još ništa nije sigurno.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mandragora 27.06.2010.

    ove godine dinamo ima opet jako lagan put do lige prvaka ili europske lige ali mislim da ce bit izbaceni jer ce ovi nasi \"navijaci\" kad-tad saznat gdje se igra utakmica i napravit sranja za sve ove utakmice koje su propustili...

  • macawi 27.06.2010.

    Igrači i navijači ispaštaju zbog \"navijača\"

  • onaj 27.06.2010.

    Bravo Sivi!!! Sad imaš pravog trenera i pokaži konačno ono što znaš i da si kalibar za Dinamo!! Drugi gol na pripremama - svaka čast majstore! Samo naprijed i sretno!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare