To je to što me zanima!

Dinamovci složni: Nismo imali sreće, zabili su iz jedine šanse

Teren je bio težak, imali smo šansi u prvom dijelu, nismo ih iskoristili. Igrali smo bolje, a oni su zabili iz jedine prilike u drugom dijelu, kaže napadač Fatos Beqiraj
Vidi originalni članak

Dinamo u dvije utakmice nije uspio zabiti grčkoj momčadi. Iako su "modri" stvorili dosta šansi, lopta nije htjela u gol.

 - Teren je bio težak, imali smo šansi u prvom dijelu, nismo ih iskoristili. Igrali smo bolje, a oni su zabili iz jedine prilike u drugom dijelu - rekao je crnogorski napadač Fatos Beqiraj.

- Pojedinac teško može riješiti utakmicu, momčad je bitna. Danas nismo imali sreće. Zabili su jedine šanse i to je to. Već 40 godina Dinamo čeka prolaz, svi smo sanjali da ćemo proći, razočaran sam i mislim da danas nitko neće spavati. Sad nam ostaje da osvojimo prvenstvo i Kup, a u drugoj sezoni da uđemo u Ligu prvaka - dodao je Ante Rukavina. 

- Iskoristili su svoju šansu, mi naše nismo i tu je kraj priče. Presjekao nas je taj gol, dali smo sve od sebe - kaže Kelava.

- Ovo je bila jedna od bitnijih utakmica moje karijere. Počeli smo agresivno, no na kraju smo iz jedne njihove šanse primili gol. Na svaki naš pokušaj da nešto odigramo oni su se stali iza. Pokušali smo dugim loptama, no nije išlo... - dodao je Barbarić.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • KING KONG 16.12.2010.

    ukleti dinamo i nisu krivi treneri veci igraci a pogotovo ona obrana da je biscan igra bila bi to druga prica a ne onaj nemotivirani barbaric sinoc je bio za vrtic a ne za prvu ligu dinamo je samo napada on sta u obrani da izbije dva tri baluna koja su prisla centar a on ko kreten nije moga uvatit onog grka jebenti obranu gospinu NE SERITE PO MAMICU NIJE ON IGRA I NIJE ON KRIV

  • DomagojKušec 16.12.2010.

    ne mogu razumijet pun maksimir bilo kakva pobjeda i oni opet zajebu......samo da znaju da više nikad neču na stadion

  • konjina 16.12.2010.

    praona novaca uskok hitnoooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare