To je to što me zanima!

'Dinamovcima nisu pomogli ni trikovi, Bikovi su im se osvetili za gorki poraz prije šest godina'

"Hrvati su uspjeli dobrim dijelom u svojoj namjeri, u drugom dijelu su usporili inicijativu Salzburga i potpuno smirili tempo njihovih napada te čak preuzeli inicijativu dugim posjedima", pišu austrijski mediji
Vidi originalni članak

"Hrvatski autsajderi pokazali su se kao težak orah za razbiti i nisu Bikovima dali puno prostora na početku utakmice. Salzburg nije znao iskoristiti brzinu svojih napadača kraj sjajnog Dinamovog defenzivnog bloka“, opisao je pobjedu Salzburga nad Dinamom 1-0 portal Salzburg24.

VRUĆE GLAVE Trener Salzburga odmah nakon pobjede odjurio je u svlačionicu: Trebao sam se smiriti, važno je OCJENE IGRAČA Kako su igrali: Ipak malo fali, a Drmiću, takve se šanse u Ligi prvaka ne smiju promašiti!

Isti je medij domaćina opisao kao puno bolju ekipu u nastavku, a prozvali su dinamovce i za trikove kod kaznenog udarca.

"Dinamo je imao puno sreće u nastavku, Livaković je udarac Šeška glavom obranio glavom uz puno sreće, a mnogi navijači Salzburga već su bili slavili gol. "Kad je Moharrami srušio Ulmera, na scenu je stupio "Mr. Eurokup“ Noah Okafor i sigurno pospremio loptu u mrežu iz kaznenog udarca. Hrvatima nisu pomogli ni psihološki trikovi, naime, htjeli su kopačkama oštetiti bijelu točku uoči izvođenja.

Kurier je, pak, za razliku od Josipa Drmića pohvalio plan Ante Čačića.

PETKO: MOŽDA SAM U ZABLUDI Drmić kritizirao taktiku: Kad vidim postavu s pet braniča... Moramo igrati otvorenije!

"Hrvati su uspjeli dobrim dijelom u svojoj namjeri, u drugom dijelu su usporili inicijativu Salzburga i potpuno smirili tempo njihovih napada te čak preuzeli inicijativu dugim posjedima, međutim, Ulmerov bijeg i Moharramijev prekršaj usmjerili su utakmicu."

Kronen Zeitung piše:

"Nakon remija protiv Milana i Chelseaja, RB Salzburg je opravdao status favorita i osvetio se za gorki poraz od Dinama u play-offu Lige prvaka 2016. godine. Treće mjesto je blizu, a time i prezimljavanje u europskom natjecanju. Taj bi put Salzburg mogao odrediti već sljedećeg utorka, nakon gostovanja u Zagrebu"

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Jegi 06.10.2022.

    Razbit ce ih dinamo na maksimiru

  • Keep_it_gangsta 06.10.2022.

    Don Cackone opet se pretvaras u dobrog starog tv servisera. Najzasluzniji si za poraz

  • ZVIJEZDICA_2 06.10.2022.

    kaj Čačić ne vidi da Ademi je već par utakmica igrač manje, Ivanušec isto, ovu šansu bi Drmić u Rijeci zabio žmirečki, ali mu je Ččić uništio samopouzdanje, izmjene u 80 minuti mogu biti samo taktičke, ali za promjenu rezultata se mijenja najkasnije u 60 minuti pogotovo sada kada ih se više može promijeniti, ali to je je stara bolest Čačića, sve u svemu jedna kukavička i sramotna igra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare