To je to što me zanima!

Dinamovi klinci nakon penala vratili titulu na Alpas Cupu...

Finalisti Dinamo i Sparta su ukupno jučer i danas odigrali čak deset utakmica, a najbolji strijelac turnira je Patrik Vidra iz Sparte Prag koji je zabio deset golova...
Vidi originalni članak

Klinci Dinama osvojili su naslov na petom međunarodnom Alpas cupu u velikogoričkom naselju Kurilovec. U finalu su zagrepčani nakon penala pobijedili Spartu iz Praga 5-4. Finale je zapravo bila repriza susreta iz skupine kada je Sparta pobijedila Dinamo 2-1, a obje su se momčadi na sretan način dokopale završnice. Dinamo je u četvrfinalu pobijedio Istru 2-0, a zatim je u polufinalu također na penale pobijedio Juventus. Momčad iz Torina drugu je godinu zaredom igrala u Kurilovcu, lani se nije proslavila a ove je godine osvojila četvrto mjesto. U borbi za treće mjesto Sturm je pobijedio Juventus 1-0, a istim je rezultatom Sparta dobila Sturm u polufinalu. 

Branitelj naslova Hajduk, ove godine nije prošao ni skupinu, bio je u jakoj konkurenciji sa Sturmom, Juventusom i Austrijom te nije uspio proći dalje. 

Najbolji strijelac turnira je Patrik Vidra iz Sparte Prag koji je zabio 10 golova. Finalisti Dinamo i Sparta su ukupno jučer i danas odigrali čak 10 utakmica. Na glavnom turniru nastupile su 32 momčadi, a kada se gledaju i kvalifikacije, ukupno čak 54, odnosno igralo je više od 900 dječaka. Drugu je godinu zaredom došao i Juventus, a organizatori se nadaju kako će iduće godine dovesti i još neke jake klubove. Alpas Cup je jedan od najjačih turnira za limače u regiji. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_127416 23.06.2014.

    Gledao sam nekoliko utakmica i moram priznati da se vec i u najmanjim uzrastima Dinamo gura od strane sudaca i organizatora turnira koji nikako nisu htjeli vidjeti 2 predsatvnika iz Hrvatske u polufinalu ili nedajboze finalu jer bi nas odmah "izbacili " iz Europske unije . Najbolje ekipe , koje nisu tako zvucna imena kao polufinalisti , su pokradena jos u ranijoj fazi turnira . Zato , ljudi , nagodinu ako budete vidjeli Dinamo da igra na turniru nemojte niti dolaziti > generacija 2004. naravno Sve pohvale curama za sankom !!!!

  • sunce8 23.06.2014.

    Da cestitam i ja dinamu!!!!! Najbolji na turniru su bili klinci iz osijeka koji su pokradeni od strane organizatora turnira.... i koji su opravdano otislu kuci..... i dobili spartu u grupi... gledao sam turnir i mogu reci da je finale trebalo bit dinamo~osijek...Klincima osijeka velike pohvale...

  • GARFILD 22.06.2014.

    Čestitam Dinamovcima. (kak su Hajdukovi klinci prošli ? )

Komentiraj...
Vidi sve komentare