To je to što me zanima!

'Dinamu nisu svirana 2 penala, a za Hajduk suđen protiv nas'

Jučer se dva penala nisu sudila za Dinamo protiv Varaždina, danas jedan je za Hajduk protiv nas i zbog toga smo zadnji. Danas sam gledao snimku i ništa nisam vidio, rekao je trener Intera Samir Toplak...
Vidi originalni članak

Nadam se da ste uživali više od mene u utakmici. Hajduk je prvi, i zbog toga se prvi put nisam došao nadigravati, namjerno sam ovako postavio formaciju. To je odnos snaga u kojem možeš iznenaditi favorita, ali moraš iskoristiti prilike, rekao je trener Intera Samir Toplak nakon poraza njegovog Intera kod Hajduka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

KOMENTAR Interu nisu pomogli ni Jala i Buba ni trap cajke u svlačionici

Splićani su otpočetka žestoko pritisnuli i napali na gol Intera, dok su se igrači Samira Toplaka uvukli u svoj peterac i postavili obrambeni blok. Hajduk je imao velikih problema s tim, kako to probiti, bilo je glavno pitanje, a onda je stigao kraj prvog dijela i gol iz penala koji je nepostojeći za Toplaka.

VIDEO/ ANKETA Penal ili ne? Hajduk poveo na Poljudu nakon sumnjivog faula

- Na žalost, jedna odluka koju nisam dobro vidio je prelomila utakmicu, nakon toga i onaj gol početkom drugog poluvremena, na koncu smo uprskali i treći gol... Zadnji smo, to je činjenica. Jučer se dva penala nisu sudila za Dinamo protiv Varaždina, danas jedan je za Hajduk protiv nas i zbog toga smo zadnji. Danas sam gledao snimku... Ne znam, tko god je gledao snimku... Ja sam gledao 15 puta i ništa nisam vidio. Puno više mi griješimo nego suci, ali neke bolne odluke nas skupo koštaju - rekao je Toplak, a onda čestitao Hajduku i rekao kako su zasluženo pobijedili.

- Hajduk je zasluženo pobijedio. Mi smo uvijek plovili mirnijim vodama, ali ovo za nas nije ništa neočekivano, znamo gdje smo pogriješili u prijelaznom roku, znamo da imamo uzak kadar, i moramo uzeti što više bodova pa ćemo se na zimu bolje presložiti - zaključio je.

Inter je tako ostao prikovan za dno tablice. Varaždin ih je prestigao nakon pobjede nad Dinamom i sada imaju bod više.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • zera 24.09.2019.

    Penal prelomio utakmicu a vi centar niste mogli prić o čemu ti pričaš

  • Pero Perić 23.09.2019.

    Zna Bel kako je prošao Bebek

  • Zmar116 23.09.2019.

    Sa ovom izjavom je zauvijek zatvorio mogućnost trenerskog povratka u Varaždin...

Komentiraj...
Vidi sve komentare